Så får du orgasm på egen hand

Bokstavligen! Ta saken i egna händer och klittra loss. Fantisera, stöna, gnid och smek, detta är din stund. Här ger vi dig sex tips som gör det enklare att få orgasm.

Läs något sexigt

Kåtheten bor i hjärnan. Den för sedan signaler ner till ditt kön som gör det bultande och vått. Sök på ”erotiska noveller” eller ”sexig läsning” på Google så får du upp mycket att välja på. Ju mer upphetsad du är, desto enklare är det att nå klimax.

Fantisera

Det bästa med onani är att det handlar om dig, och att du får tända på precis vad du vill där och då. Fantisera i huvudet eller ta hjälp av bilder för att fantisera loss. Det är tillåtet att drömma om den där tjejen eller killen du följer på Instagram och som ger dig extra pirr i fiffin.

Bygg en kuddhög

Lägg ut en hög med täcke och kuddar och jucka loss i sängen. Lägg en t-shirt, handduk eller en hårsprays-flaska eller boll längre ner i högen om du vill ha lite motstånd under slidan. Gnugga sedan fram och tillbaka mot högen.

Maxa varannan gång

Kör orgasmfokus varannan gång. Ena dagen är målet orgasm, testa alla olika ställningar och prylar du kan hitta och utforska. Andra gången släpper du allt fokus på orgasm och bara njuter i lugn och ro, ingen stress! Då testar du hur din hjärna fungerar för att enklast få orgasm, vi är nämligen alla olika.

Upp och hoppa

Ligger du alltid ner när du onanerar? Testa andra ställningar. Lägg upp benen mot väggen och sära på dem som ett V. Ställ dig på alla fyra och puta med rumpan. Lägg dig på sidan och smek dig själv på klitoris genom att föra handen bakom rumpan och ryggen, det ger känslan av att någon annan tar på dig, vilket kan ge en extra skjuts till orgasmen.

Hej, hej soffkanten

En stol med en kudde på, ett armstöd på en soffa eller en kudde mellan benen i sängen är perfekt att ”rida” på. Samtidigt kan du komma åt att smeka både klitoris och dina bröst, vilket ökar chansen till orgasm.

Bonus!

Ta med din egen onani till din partner. Varför förlita dig på att din partner får dig och komma när ni har sex? De flesta tjejer kan inte komma genom enbart penetration. Smek dig själv och gnugga på din klitoris även medan ni har sex.

Läs mer!
Fem knep för att ta din onani till nästa nivå
Tre enkla orgasmtips som kan få dig att komma snabbare
Det här händer i kroppen när du blir kåt

Foto: IBL