Sommar singel kompisar

Så får du bästa sommaren – som singel

Snart är det dags för sommar! Är du dessutom singel kan du få den bästa sommaren någonsin – följ de här tipsen!

1. Var spontan

Först och främst: som singel behöver du inte anpassa dig speciellt mycket efter någon annan. Du kan med andra ord göra precis vad du vill – utnyttja det! Planera inte för mycket utan gör det som dyker upp och som du tycker är kul.

2. Träffa nya människor

Om man är i ett förhållande vill man förmodligen mest mysa med sin älskling när det är sommar, men du som singel kan i stället utnyttja möjligheten att träffa en ny, potentiell crush eller flört. Hoppa på alla tillfällen som ges till att träffa människor du inte känner sedan tidigare.

3. Planera med vännerna

Det kanske känns tråkigt att alla som är ihop med någon gör upp planer tillsammans medan du inte har någon mysig dejt inplanerad. Styr i stället upp någonting med dina kompisar! Självklart är det bra att vara spontan men ha någonting att se fram emot också.

Sommarlov

4. Häng på sociala platser

Parken, volleybollplanen, badplatsen – bara tre av alla ställen där det rör sig massor av människor du inte känner. Passa på att hänga där och ta kontakt med någon du spanat in.

5. Flörta!

Många känner sig snyggare, gladare och modigare på sommaren. Perfekt att utnyttja ditt ökade självförtroende och flörta loss. Ge någon en komplimang i glasskön eller ge din crush uppenbara flört-blickar och leenden. Det kommer du inte förlora någonting på!

6. Bjud ut på dejt

När det är sommar är det inte lika uppenbart att det faktiskt är en dejt du frågar om (eftersom det inte behöver vara lika uppstyrt). Messa din crush och föreslå en glass, promenad eller kvällsbad.

Ibland kan det låta när man har sex

7. Njut av egentiden

Sist men inte minst: njut av din singelsommar! Helt plötsligt har du en partner och det är superhärligt på många sätt men det kan också vara jobbigt ibland. Passa därför på att bara sola, läsa böcker och njuta av ditt eget, fantastiska sällskap.

Läs mer!

Nervös inför första dejten? Tänk så här!

Nio mysiga dejter du kan gå på i sommar

Test: Välj en outfit och få reda på var du träffar kärleken i sommar

Foto: Unsplash