Två tjejer som skrattar tillsammans.

Astro: Hösten blir kärleksfull för de här stjärntecknen

Under hösten 2021 så sprudlar kärleken extra mycket. Och det finns tre stjärntecken som verkligen sticker ut och som kan förvänta sig starka energier och förändringar under denna period.
TV: Här är elementen du passar bäst med – utifrån ditt stjärntecken
0:49

Efter reklamen: TV: Här är elementen du passar bäst med – utifrån ditt stjärntecken

(0:49)

Slå på ljud

Vi befinner oss mitt i vågsäsongen och det är en fantastisk tid på året av flera skäl. Den sociala kalendern är uppbokad, dina kreativa tankar är överflödiga och kärlekslivet flyter lättare under den här säsongen. Perioden styrs av Venus som uppmuntrar alla till kärlek. Oavsett om det handlar om att stärka kärleken till dig själv, till dina vänner, familj eller till någon annan så skapas de kärleksfulla banden med mer lättsam hand under denna period.

Efter att vi lämnat jungfruperioden bakom oss, som fokuserat mycket på kroppsenergier är det kärleken som nu ska prioriteras. Alla kommer att uppleva denna romantiska period, men det finns tre stjärntecken som kommer att uppleva perioden extra starkt.

Extra mycket romantik för tre stjärntecken i höst

Om du är vädur, tvilling eller våg kommer du känna av de romantiska energierna extra mycket under hösten. Perioden genomsyras av spännande sensuella förbindelser till så väl dig själv och andra personer. Där egenkärleken alltid bör prioriteras i första hand.

En viktig påminnelse under alla årets perioder är att du måste älska dig själv för att kunna älska andra. Vilket handlar om att respektera, acceptera och älska sig själv för den man är. Höstens starka kärleksenergier kommer att maxa dina känslor och ställa dig inför kärleksfulla och positiva utmaningar.

Väduren 21/3-19/4

Dina relationer kommer att ha högsta prioritet.

När solen lyser upp ditt sjunde förhållandehus i det astrologiska hjulet kommer din energi att riktas till ditt kärleksliv. Med iver och fart kommer din självsäkra natur att skapa nya förutsättningar under denna period. Vanligtvis motiveras du av känslan att vara helt oberoende men under den här perioden kommer du inse att det inte är så tokigt att låta känslorna styras av kärlek.

I de stunder där du vill ge upp känslomässigt ska du påminna dig själv om att det handlar om ett lagarbete. Du är ett team med dig själv och med andra människor. Dina höga ambitioner är något som uppskattas av din omgivning och en eventuell partner. Men låt inte den högt lagda ribban sätta krokben för dig själv. Våga stanna upp och känna in på djupet. Balans är nyckeln till allt och du behöver inte alltid känna att det är du som ska ta ledningen i alla sammanhang, ge kärlek och du kommer att få uppleva kärlek tillbaka, särskilt under hösten 2021.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dejting och sexuella energier.

Under den här perioden kommer du som tvilling att uppleva helt nya och spännande energier som maxas. Din lekfulla och lättsamma natur avspeglas i allt du gör under den här tiden på året. Vågperioden som vi befinner oss i skapar extra klar luft där tvillingens element luft kan växa till extra starka energier. Du som tvilling kommer uppleva romantiska interaktioner med andra när solen reser genom ditt femte hus.

Det femte huset har att göra med det kreativa självuttrycket, uppbyggnaden av självförtroende och en trygg självkänsla. Som skapar förmåga att leka och vara spontan, vilket du visar genom din personlighet. Planera några spännande utflykter, ge dig ut i dejtingvärlden och var inte rädd för att ta första steget. Under den här perioden finns inte utrymme för misstag så det är bara att kasta sig ut. För de tvillingar som lever i en relation kan det spontana och lekfulla ge uttryck i att överraska och utmana din partner på nya sensuella plan.

Vågen 23/9-22/10

Alla blickar är på dig.

Som våg trivs du mycket bra under denna säsong. Men det är inte konstigt, din energi är alltid stark under hösten vilket inte går någon obemärkt förbi. Du kommer märka att andra människor ser dig extra mycket under denna period. Oavsett om det är en vän, familjemedlem, dejt, kollega eller partner. Människorna runt omkring dig vill få mer än vanligt av dig. Alla tycker om att vara nära och ta del av din energi.

Din sociala sida knyter nya band och lockar till sig uppmärksamhet från alla håll när solen lyfter fram dig själv. Var noga med att använda all den energin till din fördel. Du kommer troligen att vara väldigt upptagen under denna period, eftersom att mycket händer i ditt liv just nu. Men våga ge utrymme för nya utmaningar och utforska kärleken till dig själv. Vad betyder kärlek för dig och vad är det du saknar eller vill utmana?

Under den här perioden ska du manifestera vad du drömmer om. Det kan handla om en annan person eller dig själv. Ditt värde är detsamma oavsett om du lever ensam eller tillsammans med någon annan. Påminn dig själv dagligen om det. Den här tiden kommer att vara viktig för dig. Utforska hur relationer påverkar ditt liv och njut av den uppmärksamhet du får just nu, allt på grund av att du är dig själv.

Foto: TT

Artikelinspiration: Elite Daily

TV: Den här hunden ska du skaffa baserat på ditt stjärntecken
1:57

Efter reklamen: TV: Den här hunden ska du skaffa baserat på ditt stjärntecken

(1:57)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Hundrasen du passar bäst med – enligt astrologin
Här är de slösaktigaste stjärntecknen (och de som är mest ekonomiska...)
Så bra passar du och dina kompisar ihop – enligt stjärnorna