Så bjuder du ut din crush (utan att fråga rakt ut)

Så bjuder du ut din crush (utan att fråga rakt ut)

Dejting kan vara knepigt, särskilt det där första steget när du ska försöka få en dejt med din drömperson. Så här gör du för att lyckas!

”Kan inte du lära mig?”

Världens bästa knep för en dejt är att utnyttja hens styrkor. Vad är hen bra på? Ge en komplimang och fråga om inte hen kan lära dig just det någon dag? Dejten är nu automatiskt din!

”Ska jag hjälpa dig?”

Ett nästan lika bra knep är att själv erbjuda din hjälp till din crush. Det förutsätter att du är bättre på något än hen, men det är väl inga problem för en super woman som du? Erbjud dig att hjälpa till inför provet eller att öva straffar inför fotbollsturneringen.

Gör en alla tar med en vän-fest

Anordna en fest där du bjuder in personer som du vet känner din crush. Ha temat ”ta med en vän” och se till att varenda person du bjuder tar med en vän. På så vis får du en träff med snyggingen men slipper bjuda in hen själv.

Gå på dubbeldejt

Okej det är inte ni två helt ensamma, men nästan! Har du en snäll och modig kompis är dejten din genom att hon frågar om din crush och hens kompis vill hitta på något tillsammans med er en kväll. Score!

Ge ditt nummer på en lapp

Kanske lite old school att ge ditt mobilnummer, men riktigt imponerande för den som får lappen. Smyg ner lappen i fickan eller väskan hos snyggingen eller gå fram och ge den live. Personen som får lappen får tolka det som hen vill och hör förhoppningsvis av sig till en så modig person som du.

Sjuk kompis på konsert

Skaffa biljetter till en konsert och säg till din flört att din kompis tyvärr blivit sjuk. Det kanske är dumt att ljuga, men ibland har nöden ingen lag. Se till att din blivande dejt gillar bandet och hör av dig i tid så att dejten inte redan är uppbokad.

Läs mer!
Hen borde du dejta – enligt ditt stjärntecken
Sex sätt till hetare hångel
Sex platser hemma att testa att ha sex på – förutom i sängen

Foto: IBL