Så beter du dig med din crush enligt ditt stjärntecken

Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken

Nervös, fnissig eller klumpig, vi blir alla olika när vi har en crush. Så här blir du när du är kär enligt ditt stjärntecken.
Horoskop för stjärntecknet Väduren

Du gillar nya projekt och att hitta någon ny att spana in är definitivt något du upplever som spännande. När du har en ny crush blir du som ett barn med en ny leksak. Du lägger allt ditt fokus på personen och hör av dig hela tiden, skrattar åt alla hens skämt och har stenkoll på allt hen gör.

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Du är en väldigt lugn person och du tycker inte om att rusa in i saker. Därför tar du det väldigt lugnt när du har en ny crush. Istället för att säga vad du känner visar du det med ditt kroppspråk. Du håller dig nära din crush och rör vid hen emellanåt. Du läser mycket in i hur hen beter sig istället för vad hen säger.

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Du är väldigt nyfiken av dig och vill därför veta allt som det finns att veta om din crush. Det är dock viktigt för dig att hen inte får veta någonting. Du gillar att flörta men gör det gärna diskret. Du är lite rädd för att träffa någon ny då det rör upp många känslor inom dig.

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Du blir kär väldigt enkelt och när du får en ny crush, faller du direkt. Att veta att det rätta finns där ute men inte är med dig får dig att må dåligt. Du tycker inte om att flörta utan visar hellre dina känslor genom gester som att ge en present eller hjälpa till med ett skolarbete.

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Du är väldigt målmedveten och när du har en crush så har du också en plan. Du har redan samlat ihop dina vänner och ni har tillsammans kommit fram till hur du ska få hen på fall. Därefter ser du bara till att följa planen och hoppas att hen känner samma sak.

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Att ha en ny crush gör dig exalterad men också rädd. Din rädsla kommer ifrån att du är rädd för att hen inte kommer känna likadant. När du är nära din crush beter du dig antingen överdrivet och gör allt för att fånga hens uppmärksamhet eller så blir du tvärtom, du ignorerar hen.

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Du är lite av en drömmare och när du har en crush, är det hen som tar upp både dina drömmar och dina tankar. Du föreställer dig hur ni skulle vara som par och medan du lever i drömmarnas värld kan du helt råka missa din chans med din crush.

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Du är hemlighetsfull av dig och när du har en crush så håller du gärna känslorna för dig själv. När du och din crush är bland andra visar du aldrig dina känslor men när det bara är ni två tar du gärna chansen.

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Du är en flörtig person och har ofta en ny crush. Att vara i centrum är något du tycker om och är din crush i närheten är du inte sen med att dra roliga skämt eller berätta häftiga historier. Om din crush inte känner likadant så tar du inte åt dig så mycket utan går snabbt vidare.

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Du är väldigt envis och brukar oftast inte tillåta dig själv att bli kär. När du väl får känslor försöker du skaka av dig dem och låtsas som ingenting, vilket inte är så lätt. Känslorna finns oftast kvar och du kan inte bestämma dig för om du avskyr personen eller faktiskt tycker om den.

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Du blir inte kär ofta men när du blir det så faller du hårt. Att dölja din känslor är du inte bra på utan istället är du väldigt genomskinlig. Du gillar romantiska gester och visar gärna för dig crush hur du egentligen känner.

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Du gillar att analysera saker och då också dina känslor. När du får en crush på någon börjar du genast fundera över varför och vem personen är. Därefter tar du det lugnt och försöker få reda på så mycket som möjligt om personen, du kastar dig inte in i något direkt.

Läs mer:
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken
De här tv-serierna borde du titta på – enligt ditt stjärntecken

Källa: Refinery29

Foto: Unsplash