Tips! Så överraskar du den du tycker om på Alla hjärtans dag

Tips! Så överraskar du den du tycker om på Alla hjärtans dag

En kompis, syskon, partner eller crush. Passa på att visa lite extra kärlek för den du tycker om. Här är sju mysiga saker du kan överraska din favoritperson med.

Överraskningsfest

Att ordna en överraskningsfest för en person visar verkligen hur mycket du tycker om hen. Det krävs lite tid och planering för att få alla hens vänner att i smyg dyka upp på en viss plats, men det är värt allt slit. Bär röda kläder, pimpa fest-platsen med röda ballonger och fira kärlekens dag tillsammans.

Gör en skattjakt

Göm lappar i personens fickor och i ditt rum (eller bostad om du är hemma själv). Skriv gulliga saker på ovansidan av varje lapp och en ledtråd på undersidan av lappen. Låt lapparna leda till en plats där du gjort i ordning för en myskväll eller till ett ställe där du gömt ett paket som du ger bort.

Massage

Vem tackar nej till en massage? Typ ingen! Köp en skön massageolja och låt sedan din partner eller kompis lägga sig ned och bara njuta i en halvtimme. Har du tur så vill personen ge igen och ge dig en massage efteråt. Win-win-situation!

Läs också: 15 filmer att se på första dejten

Gör ett videoklipp

Klipp ihop bilder och videos på er två. Det behöver inte vara så avancerat eller särskilt snyggt, det är tanken som räknas. Fråga personens nära och kära om de har några roliga bilder på hen och klipp ihop bilder på dig själv som barn. Ni kommer garanterat skratta ihjäl er.

Skriv eller spela en låt

Ta mod till dig och skriv en egen låt till den du gillar. Skriv en text som handlar om er och spela in via mobilen med en låt i bakgrunden. Om du vill vara extra ambitiös kan du lära dig hens favoritlåt på till exempel gitarr och spela in eller spela upp den. Garanterat uppskattat!

Mys deluxe

Vill du bara vara hemma och mysa på Alla hjärtans dag med din favoritperson? Minns du den där mysiga känslan när du byggde koja som barn och kröp in under massor av filtar? Gör det igen! Täck ett bord med lakan och filtar. Hämta täcken och kuddar, godis och datorn och lägg er i kojan och mys loss till favoritserien.

Gör en chokladprovning

Köp minst 5-10 olika chokladsorter och lägg i olika skålar. Skriv namnet på en lapp under varje skål och blanda sedan runt skålarna så ni inte vet svaret. Ta fram papper och penna, ta in varsin bit choklad i munnen, låt den sakta smälta och njut av varje bit. Gissa sedan smaken på chokladen och eventuellt också vilken kakaohalt den hade, är det ljus eller mörk?

Läs också:
Fem enkla knep: Så bjuder du ut din crush
Fem frågor du borde ställa på första dejten
Sex tips som gör ert förhållande hetare

Foto: IBL