Ska du träffa din crush IRL? Här är bästa ställena att ses på

Ska du träffa din crush IRL? Här är bästa ställena att ses på

Har du pratat med någon online och som du nu ska träffa IRL? Här är de bästa ställena att träffas på!

Det är väldigt vanligt att träffa nya kompisar och kärleken på nätet. Att slidea in to någons DM känns betydligt lättare än att gå fram till en främling på stan.

Men att träffa någon IRL, som du inte känner, kan ändå innebära en risk. Det behöver inte hindra er från att träffas, men välj ett ställe som är offentligt där det är många andra runt omkring er.

1. Ett café

Det kanske inte är så nytänkande och spännande men ändå väldigt säkert. Det finns många människor där och om ni inte klickar så går det ganska snabbt att dricka och äta upp det ni har beställt.

2. Bio

Ni kanske inte kommer prata med varandra så mycket men det kan också göra att det inte känns lika nervöst. Ni hinner snacka lite innan och kan sen se på en film ihop – men med många människor runt omkring er i stället för om ni hade suttit hemma i soffan.

3. I skolan

Om ni går på samma skola men bara pratat online kanske det är dags att ni hälsar på varandra i skolan också? Bestäm ett ställe (som inte är allt för avskilt) som ni kan ses på under rasten eller lunchen.

4. I köpcentrumet

De flesta städer har någon form av köpcentrum där ni kan mötas upp. Gå runt och kolla i butiker eller slå er ner på något matställe.

5. Nöjesfält

Är det sommar och ni bor i närheten av ett tivoli? Perfekt! Här kan ni mötas upp och åka karuseller. Bjud in några kompisar också så ni blir ett stort gäng!

Tänk på att…

… alltid berätta för någon att ni ska ses och var. Be den här personen även smsa eller ringa dig under den tiden ni ses. Eller varför inte föreslå att ni ska ta med er varsin kompis?

… aldrig lämna ut och berätta privata saker om dig själv på nätet för någon du inte känner.

… aldrig följa med personen någon annanstans, om ni exempelvis ses på ett café och hen sen tycker att ni borde byta ställe.

… inte ses hemma hos någon av er första gången, då det är viktigt att ni är omgivna av andra människor.

Läs mer!
Test: Välj en outfit och få reda på var du träffar kärleken i vår
Så är du i ett förhållande – enligt ditt stjärntecken
Så bjuder du ut din crush (utan att fråga rakt ut)

Foto: IBL