Shawn Mendes och Hailey Baldwin

9 tecken på att ditt ex inte har kommit över dig

Har du nyligen gjort slut med din partner men undrat om hen faktiskt har kommit över dig? Då borde du spana in dessa nio tecken på att din partner inte har gjort det!

1. Skriver fortfarande till dig

Ditt ex håller fortfarande på att ringa eller messa dig, trots att ni har gjort slut. Det är ett tydligt tecken på att din före detta partner fortfarande är intresserad av dig.

2. Säger att hen saknar dig

Det kan vara face-to-face eller i ett meddelande, men du förstår klart och tydligt att ditt ex saknar dig – väldigt mycket!

3. Pratar ofta om dig

När du är i närheten hör du ofta att ditt ex pratar om dig. Det behöver inte vara något negativt, men hen nämner dig i flera olika sammanhang.

4. Vet alltid när du är i närheten

Ni får ofta ögonkontakt när ni är i samma rum, även om du inte vill det. Om ni inte får ögonkontakt känner du hens blickar.

5. Inte uteslutit att ni blir tillsammans igen i framtiden

När ni pratar brukar hen säga att förhållandet inte är slut ”på riktigt”. Ditt ex tänker att det finns en chans att ni kommer att bli tillsammans i framtiden, bara att det inte funkar just nu.

6. Gillar fortfarande dina bilder på sociala medier

När du gillar någon är det lätt att råka dubbelklicka på en gammal bild på Instagram. Din partner gör detsamma – av gamla bilder på er. För att inte tala om de nya (sjukt snygga) bilderna du har lagt upp på dig själv.

7. Är ofta där ni brukade hänga

Ser du ofta din partner på platser där ni brukade hänga? Det kan vara ett tecken på att hen vill hålla era minnen vid liv och inte släppa taget om dig.

8. Blir sur när du umgås med andra

Hen himlar med ögonen och blir sur när du umgås med andra. Kanske till och med ifrågasätter varför du gör det, trots att hen inte har någonting med det att göra.

9. Låtsas att hen är över dig

Inför era vänner låtsas ditt ex att hen har kommit över dig, men samma kväll skickar ett ”jag saknar dig”-sms till dig. Kan det bli mer tydligt att hen inte är över dig?

Läs mer!

Hjärtekrossad? 8 tips på hur du går vidare efter att ha blivit dumpad

Riverdale-stjärnornas bästa kärlekstips

Därför är det svårare att komma över någon som du aldrig har varit ihop med

Av: Mina Gilbertsson

Foto: TT