Nio mysiga dejter du kan gå på i sommar

Nio mysiga dejter du kan gå på i sommar

Vill du bjuda ut din crush på dejt i sommar? Här är förslagen på vad ni kan göra!
Nio mysiga dejter du kan gå på i sommar
1:36

Efter reklamen: Nio mysiga dejter du kan gå på i sommar

(1:36)

Slå på ljud

1. Ät glass

Enkelt och inte så uppstyrt – men ni har någonting mer att fokusera på än att bara titta varandra i ögonen. Utmana varandra att välja nya smaker som ni aldrig testat förut.

2. Promenad vid vattnet

Kan det bli mer romantiskt? Om ni ska ses för en promenad, föreslå en plats som inte är den mest vanliga. Extra pluspoäng om ni kan se solnedgången därifrån!

3. Nöjesfät

Den ultimata sommardejten (om det finns pengar till det) är att gå på ett nöjesfält. Här kan ni både åka karuseller, spela på hjul och äta sockervadd i mängder. Perfekt om ni dessutom vill att det ska vara en grupp-dejt med era kompisar.

4. Konsert

Tänk dig att ni står i ett publikhav med din dejts armar runt omkring dig. Vem tackar nej till det? Under sommaren anordnas massor av konserter runt om i landet och många är dessutom helt gratis.

5. Parkhäng

Ta med en filt, något att äta (förslag: varsin pizza!) och musik och slå er ner i en park. Där kan ni lätt tillbringa en hel dag i solen och bara ligga och prata med varandra.

6. Bada

Släpp kroppsnojorna (om det nu skulle finnas några sådana) och åk och bada med din crush. Mer somrigt kan det inte bli!

7. Paddla kanot eller paddle board

De flesta städer har uthyrning av kanoter och paddle boards (googla din stad och det ni vill göra så kommer det upp var du hittar det). Passar extra bra om ni vill göra en aktivitet där ni måste samarbeta med varandra.

8. Beachvolleyboll

Dra ihop kompisgänget och spela beachvolleyboll. På så sätt får ni hänga med varandra men det blir inte lika uppenbart eftersom ni är med flera andra.

9. Titta på film – utomhus

Vänta tills solen har gått ner och lägg er utomhus på filtar och ta med datorn. Då kan ni se på film samtidigt som ni njuter av sommarkvällen.

Läs mer!
Test: Välj en outfit och få reda på var du träffar kärleken i sommar
Test: Hur kommer din sommar att bli?
FRIDA-läsarnas pinsamma sommarkärlek: ”Råkade tappa handduken”

Foto: IBL