Fem saker att göra om din partner har liten snopp

Storleken har ingen betydelse. Punkt slut. Att ha det skönt när man har sex handlar inte om hur könsorganen ser ut, snarare om hur ni använder dem. Här ger vi 5 tips till dig som har en partner med en liten snopp.

Det finns massor av mysiga saker att göra i sängen. Sex behöver till exempel inte betyda penetrationssex, det finns andra spännande saker att utforska ihop.

1. Fram med kudden

Ett knep för att få det skönare som tjej är att lägga en kudde under rumpan när penisen är i dig. Då kommer hen djupare in i dig, samtidigt som dina muskler spänns skönt och du kan gnugga din klitoris mot hens bäcken.

2. Utan penetration

Som sagt, sex är inte bara in och ut-sex med penis och slida. Smek varandra och utforska varandras kön.

3. Ta saken i egna händer

Om du tycker att sexet inte känns särskilt mycket när din partner är i dig (men inte vill säga det och göra hen ledsen) så får du själv ta tag i njutningen. Smek din klitoris medan hen är i dig.

4. Var överst

En sexställning som verkligen kan rekommenderas om personen du ligger med har en penis storlek mindre är att ”rida” hen. Personen lägger sig på rygg och du sätter dig gränsle över hen. Samtidigt som du har hen i dig så gnuggar du ditt kön mot hens. Detta gör att du både kommer åt g-punkten inuti slidan OCH klitoris.

5. Kom in från sidan

Testa att ligga lite åt sidan när ni har sex. Lägg dig på sidan i ”sked” och låt hen komma in i dig snett istället för rakt fram. Då kan ni hitta sköna punkter som hen inte kommer åt när hen penetrerar dig rakt framifrån.

Källa: Baaam.se

Foto: IBL

Läs mer!
Fråga FRIDA: Vad gör jag om min kille har en liten snopp?
11 frågor och svar om snoppen – som du alltid undrat över
Fråga FRIDA: Är killar lika känsliga överallt på snoppen?