Stjarntecken-karlek

Kärleksmisstagen du kommer göra – enligt ditt stjärntecken

Vi gör alla misstag när det kommer till kärlek ibland. Men visste du att det kan bero på vilket stjärntecken du är?
Horoskop för stjärntecknet Väduren

Väduren är ofta ”all over the place”, vilket både kan vara bra och dåligt. De älskar att vara runt vänner men det betyder också att de kan dissa sin partner för att hänga med någon annan. Om du är vädur och känner att singellivet lockar mer så är det vad du ska satsa på. Ha inte ett förhållande där din älskling känner sig bortglömd.

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Oxen går all in i sina förhållande, vilket visserligen är bra, men de har en tendens att gå lite för fort fram. Det kan göra att din crush blir lite rädd och tar ett steg tillbaka. Om du är oxe så glöm inte att ta det lite lugnt. Det är okej att ta det ett steg i taget.

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Tvillingen har en tendens att dras till personer som är lite struliga. Det innebär att du kan få ett intresse för de som egentligen är helt fel för dig. Du måste lära dig att prioritera dig själv och förstå ditt värde. Du förtjänar någon som stöttar dig.

Läs mer: Smycken med ditt stjärntecken – 24 fina köp

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Kräftan gör ofta att människor mjuknar i din närhet. Men du är också en person med starka känslor och som ofta fastnar snabbt för en viss person. Se upp och var försiktig! Det är viktigt att du och din kärlek tillbringar tid tillsammans men du måste också vara själv. Ta ett steg tillbaka från förhållandet då och då och låt din partner få lite space. Det kommer göra er starkare!

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Lejonet är ofta den som dominerar konversationen, vilket är helt okej, men det kan också göra att din crush känner sig utanför. Försäkra dig om att du faktiskt lyssnar på hen och ta in personen i konversationen också.

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Jungfrun kan ibland bli lite tyst och inte berätta för sin partner vad de egentligen vill. Det kan leda till problem i förhållande. Om du är jungfru måste du tänka på att prata högt om dina känslor och vad du behöver. Om din partner gör någonting du inte gillar måste du helt enkelt säga det.

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Vågen har en tendens att överge skeppet lite för tidigt. Om någonting går fel så antar du att förhållandet är över och att du inte kan göra någonting åt det. Det behöver inte alltid vara så! Glöm inte hur viktigt det är att prata med varandra. Diskutera problemet i stället för att bara anta att hen vill göra slut.

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Skorpionen kan ofta förstöra för sig själva, och se till att förhållanden avslutas – egentligen utan anledning. Om du är skorpion så glöm inte att du förtjänar att vara lycklig och att det är okej att släppa in andra personer och låta dem hjälpa dig.

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Skytten kan vara alldeles för frånvarande. De trycker bort andra människor för mycket, vilket kan få det att framstå som att du är känslokall. Försök att öppna upp dig, annars är det svårt att klicka på riktigt.

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Stenbocken är inte den som ger andra människor några chanser. De går snabbt vidare från person till person, utan att faktiskt lära känna dem. Ta det lite lugnare och ha kul under tiden du dejtar. Ta den tid det krävs för att lära känna någon i stället för att bara dumpa dem direkt.

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Du vet den där tjejen som alltid har en hang up på sitt ex? Det är Vattumannen! Du har en tendens att låta saker som hänt i ditt förflutna förstöra din framtid. Lär dig att lämna de här sakerna bakom dig! När du inser det, kommer du kunna gå vidare och börja dejta någon ny.

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Fisken, du kommer att bli kär i fel person. Det händer det flesta någon gång i livet, men du kommer drabbas hårt av det. Du kanske verkar mogen utåt sett men du är ändå väldigt känslig när det kommer till kärlek. Ta det lugnt och var lite försiktig.

Läs också:
Så flörtar du på bästa sätt – enligt ditt stjärntecken
Vilket djur är du enligt kinesisk astrologi?
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

 

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Källa: Gurl.com

Foto: IBL