Dejting-tips

Höstens mysigaste dejter (som du måste testa)

Sommaren kanske är slut, men det innebär inte att dejtandet behöver vara det. Behöver du lite inspiration till nästa dejt? Vi har höstens bästa aktiviteter du kan göra med din bae.

Bio

Det här kanske inte lämpar sig för en första dejt när man ska lära känna varandra eftersom det är svårt att prata. Men som andra eller tredje dejt, vad passar bättre än att ta skydd från kylan i en mysig biosalong med varma popcorn?

Titta på stjärnorna

Ta med lite varm choklad, filtar och sätt dig på någon fin plats med din crush för att titta på stjärnorna. Det är en perfekt ursäkt för att sitta nära varandra (man vill ju inte frysa!) och en fin stjärnhimmel är alltid romantisk.

Skräckfilm

Är inte hösten skräckfilmernas årstid? Det är mörkt ute, det är perfekt för att tända ljus och poppa lite popcorn. Ladda upp med en riktigt bra skräckfilm och börja tidigt så ni hinner se en Disney-film eller någonting lite mysigare efteråt så ni kan slappna av och slippa mardrömmarna. Även en ursäkt för lite mer tid ihop!

Promenad med fika

Det här är perfekt när luften är klar och löven börjar gå från gröna till gula, orangea och röda. Sätt er på en filt i en park med varm choklad. Lär känna varandra bättre eller njut av att vara lite ensamma. Det går ju att ta med en grill och grilla lite marshmallows för att höja mysfaktorn ytterligare.

Titta på film utomhus

I vissa städer finns det utomhusbio! Annars kan man ta med en surfplatta och sätta sig i en bil om ni har tillgång till det eller i någon inglasad veranda eller balkong. Kryp nära för att värma er!

Cykelutflykt

En skön dag passar det perfekt med en cykelutflykt. Ta med en termos med någonting varmt att dricka. Antingen cyklar ni någonstans med mycket fin utsikt eller så cyklar ni bara en bit bort till en by eller stad ni inte brukar befinna er för att fika eller äta någonting gott.

Spökhus

Nöjesparkerna brukar ha öppet en bit in på hösten, och det finns få mysigare saker än att hålla handen i spökhuset när det är lite läskigt. Det är också en rolig upplevelse att ha tillsammans, som din dejt kommer att komma ihåg länge.

Läs också:
Test: Vem i klassen borde du dejta?
Här kommer du träffa din kärlek – enligt ditt stjärntecken
Hur hånglar man? Så gör du!

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Av: Anna-Sara Nilsson El Kady

Foto: IBL