hur-bra-ar-du-pa-att-florta

Här kommer du träffa din kärlek – enligt ditt stjärntecken

Drömmer du om att träffa den stora kärleken? Vi vet var hen finns – baserat på ditt stjärntecken.
Horoskop för stjärntecknet Väduren

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Du är öppen, social och älskar att träffa nya människor. Därför kommer du träffa din partner på en fest, där du är ditt allra bästa jag.

Horoskop för stjärntecknet Oxen

OXEN 21/4 – 20/5

Oxen är en stabil person som gärna håller sig nära sina vänner. Det kommer göra att en av dem presenterar dig för din blivande kärlek – ni kommer helt enkelt ha en eller flera gemensamma vänner.

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Som tvilling är du nyfiken och modig och har inga problem med att likea en snyggings bilder på Instagram. Därför är det största sannolikhet att du kommer bli kär i någon du träffar genom sociala medier.

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

KRÄFTAN 22/6-22/7

Du är djup och känslosam och din kärlek finns i din närhet. Det är nämligen i skolan du kommer att falla för någon. Förmodligen går personen i årskursen under eller över dig.

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

LEJONET 23/7-22/8

Lejonet gillar att hitta på saker och har flera intressen på fritiden. Det är genom en sport eller en hobby som du kommer falla för någon. Här kan du vara dig själv och visa ditt rätta jag (var försiktig med att bli för tävlingsinriktad bara!)

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

JUNGFRUN 23/8-23/9

Jungfrun är lite blyg och hänger mycket framför datorn och mobilen. Du älskar att chatta med andra människor, kanske genom spel eller forum. Det är där du kommer hitta någon som du så småningom blir kär i.

Horoskop för stjärntecknet Vågen

VÅGEN 24/9 – 23/10

Vågen har lätt för att bli förälskad och är en social person. Därför faller du för någon i din närhet, som går i din klass. Har du inte charmat någon redan nu så kommer det kanske i stället hända när du börjar i en ny klass.

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Du är en passionerad person som går all in i de flesta situationer. Att ha ett extrajobb eller sommarjobb är en självklarhet för Skorpionen. Där kommer du även träffa personen som får ditt hjärta att slå dubbla slag. Kanske jobbar ni ihop eller så är det en person som besöker ditt jobb.

Horoskop för stjärntecknet Skytten

SKYTTEN 23/11-21/12

Skytten är generös mot sin omgivning och omtyckt av sina vänner. Därför kommer någon som är din vän dessutom utvecklas till en kärlek. Den finns närmare än du tror!

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Stenbocken kan ibland vara lite tillbakadragen men samtidigt väldigt lojal och varm. Att hänga med familjen och föräldrarnas vänner kan verka supertråkigt men bland deras barn kan det finnas någon i samma ålder som väcker ditt intresse Så tacka inte nej till att följa med på middag eller till landstället!

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Du älskar att hitta på nya saker och musik är ett stort intresse. Därför är det stor chans att du kommer träffa någon speciell när du är på konsert eller festival. Spana in någon i publikhavet och skicka flörtiga blickar!

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

FISKARNA 20/2-20/3

Fiskarna beskrivs som snälla och lite hemlighetsfulla. När du åker iväg på läger eller en resa kommer du komma någon nära. Eftersom ni är borta ett tag kommer ni hinna utveckla ett band som växer sig starkare med tiden.

Läs mer:

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Den perfekta desserten för ditt stjärntecken

Hen borde du dejta – enligt ditt stjärntecken

Foto: IBL