Här är dejtingmisstagen du bör undvika

Här är dejtingmisstagen du bör undvika

Det är lätt att hamna i olika negativa fällor när du träffar en ny person. För att kärlekssagan ska få ett lyckligt slut bör du undvika dessa 8 misstag som vi ofta gör när vi dejtar.

1. Slösa tid på någon du inte tycker om.

Hen har personligheten du söker, hen är snäll, hen är snygg och dina vänner älskar personen. Men du är inte kär. Om du inte kan se er ihop i framtiden så borde ni inte fortsätta dejta.

2. Försöka få någon att ändra sig.

Din tid och du är värdefull. Därför borde du inte ge den till någon som inte förtjänar den. Om dejten inte ställer några frågor eller verkar intresserad av dig, borde du istället söka dig till någon som ser vilken queen du är.

3. Låta snyggingen ta första steget.

Det är 2017 och det är dags för oss tjejer att visa vad vi vill ha. Och stå för det! Lägg till hen på snapchat, lägg en lapp med ditt nummer i hens ficka eller ge en lång blick i matsalskön. Go for it!

4. Leva i det förflutna.

Du kommer aldrig kunna träffa någon ny om du inte släpper det gamla först. Prata med en kompis, någon vuxen du litar på eller varför inte gå till skolsystern i skolan och prata? Känslorna av att tidigare ha fått hjärta krossat måste läkas genom att prata ut om det.


5. Bara se hens brister.

Gör hen ett konstigt ljud med munnen när hen äter? Är hen lite FÖR på? Säger hen konstiga saker inför dina vänner? Ge alla personer minst två chanser (om hen inte varit taskig så klart). När du börjar blir kär är det oftast dessa saker som du tycker är allra charmigast.

6. Fokusera på dina negativa egenskaper.

Ja, du kanske skrattar hysteriskt när du blir nervös. Eller slutar prata när det blir för mycket folk runt omkring. Men vad gör det? Du är en underbar person som alla borde lära känna! Sprid din glädje och personlighet istället för att vara rädd för att göra fel.

7. Bara söka efter en typ av person.

Du har ”din typ” av kille eller tjej som du faller för. Men tänk om denna ”typen” inte alls passar dig, egentligen? Då går du miste om en massa underbara personer bara för att du stänger dem ute. Se dig omkring med nya ögon, vi lovar att det finns mängder av snyggingar där ute som bara väntar på dig.

8. Låta din dejt eller partner gissa sig fram.

Vi vet, det är läskigt att prata om känslor och att behöva stå för vad man tycker. Men om du stör dig på den du träffar utan att säga något så slutar kärlekssagan oftast inte lyckligt. Var öppen med hur du känner, vi lovar att du kommer bli överraskad över hur bra det tas emot.

Foto: IBL