Så kysser du enligt ditt stjärntecken!

Guide: Så kysser du – enligt ditt stjärntecken

Kommer din crush vara bra på att kyssas? Och hur kysser du? Allt du behöver veta om vilken kysstyp du eller hen är, avslöjas av era stjärntecken.
Horoskop för stjärntecknet Väduren

Väduren

Vädurar kysser väldigt passionerat vilket gör att alla som kysser en vädur upplever kyssen som extra intensiv. När en vädur kysser dig så tycker de om att dra fingrarna genom ditt hår, samt att dra fingertopparna ner mot ditt ansikte.

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Oxen

De flesta oxar brukar vilja tugga tuggummi eller suga på en minttablett precis innan hånglet ska sätta igång. För att du på bästa sätt ska attrahera en oxe till att vilja kyssa dig så bör du spraya på lite parfym. Det kommer att göra att oxen inte kan stå emot att kyssa din hals!

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Tvillingarna

En tvilling är mer en person som gillar att hålla hand än att hångla, men det betyder inte att tvillingen inte gillar att kyssas. Det gör de verkligen! Tvillingen sparar helst kyssarna till särskilda ögonblick, som när du säger något smart eller när stämningen är extremt romantisk.

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Kräftan

Om du älskar att mysa, så ska du definitivt satsa på kräftan. Förvänta dig att alla kyssar du får av en kräfta kombineras med kramar, gos och kärleksfulla ljud. Kräftan håller inte tillbaka när det kommer till att visa kärlek!

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Lejonet

Lejonet gillar att satsa allt på en kyss, annars låter hen hellre bli. Så fort ett lejon samlat ihop mod nog till att våga kyssa dig, så kommer kyssen att bli totalt magisk. Tänk dig en filmkyss – exakt så är det att bli kysst av lejonet.

Läs mer: Därför blundar du när du kysser någon

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Jungfrun

Underskatta aldrig en jungfru. De kan verka gulliga och blyga på ytan, men så fort de är på rätt humör så kan det bli riktigt hett! Jungfrun gillar att hålla om midjan när de kysser, och de har inga problem med att låta händerna söka sig nedåt rumpan på sin partner. Jungfrun gillar även att skoja, så bli inte förvånad om du blir kittlad innan kyssen kommer.

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Vågen

Vågen gillar gulliga och mjuka kyssar som är extremt romantiska. Vågen är inget fan av blöta kyssar, och inte heller när det är alldeles för mycket tunga. Om du vill känna dig som en Disney-prinsessa så borde du satsa på att kyssa en våg.

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Skorpionen

När det kommer till att kyssar är skorpionen stekhet och extremt involverad! En skorpion vet helt enkelt hur man kysser någon. Du kan förvänta dig mysiga kyssar, händer som dras genom ditt hår och vid vissa tillfällen kan det till och med kännas som om du dött och hamnat i hångelhimlen när du blir kysst av en skorpion.

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Skytten

Skytten bryr sig inte särskilt mycket om att hitta det perfekta ögonblicket för en kyss – de bara satsar när de känner för det! Skytten tar inte heller en kyss, eller ett hångel, särskilt seriöst. De gillar att hångla, men det betyder inte att det är några känslor inblandade (om de inte säger att det är det så klart)!

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Stenbocken

Den första kyssen med en stenbock kan kännas lite stel, men det är för att en stenbock ofta vill ha mer än bara en engångsgrej. De vill helst kyssa någon som ger dem fjärilar i magen. Du som är stenbock brukar inte kyssa någon hett och ordentligt om du inte har några känslor för personen du kysser…

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Vattumannen

Vattumannen är ofta lite stel och obekväm vid den första kyssen, och kanske till och med lite distraherad. Det betyder dock inte att vattumannen ignorerar den de kysser, de tänker och drömmer snarare under tiden kyssen varar… Om en vattuman kysser dig tillbaka så kan du förvänta dig ett väldigt intensivt och spännande hångel.

Fisken

Det finns inga gränser för den romantiska fisken när det kommer till kyssar. Fisken älskar djupa kyssar, varma kramar och magiska ögonblick som du annars bara läser om eller ser på film. När en fisk faller för någon, så faller hen hårt.

Läs mer:
Vad din födelsemånad avslöjar om din personlighet
Test: Vilken personlighet är du på Snapchat?

Foto:  Almos Bechtold on Unsplash