pinsamma kärlekshistorier

FRIDA-läsarnas pinsamma sommarkärlek: "Råkade tappa handduken”

Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig på den där första dejten eller när man ska hämnas på sin partner. Vi bjuder på läsarnas egna, piniga kärlekshändelser.

Hans syster såg mig topless

Det här var för ett par somrar sedan när jag dejtade en kille. Vi hånglade på hans rum och det ena ledde till det andra så vi låg utan tröjor och behå under hans täcke. Helt plötsligt öppnas dörren och hans tvååriga lillasyster springer in i rummet. Vi båda fick panik och han blev helt stum, så jag sa att vi leker kurragömma och bad henne räkna till tio. Då hann jag sätta på mig min tröja och hans syster nämnde aldrig att hon sett mig topless.
/Någon som alltid kollar att dörren är låst

Spottade dricka på dejten

Förra året var jag och min pojkvän på vår första dejt. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan sa han någonting roligt (jag kommer inte ihåg vad det var) men i alla fall så var jag inte beredd på det så jag spottade ut drickan som jag hade i munnen rätt på honom.
/Moa

Kompisarna skickade en pinsam lapp

För tre somrar sedan hände något väldigt pinsamt. Hela skolan, inklusive killen jag var kär i, skulle ha en utedag i en park. Alla tjejer i klassen visste att jag var kär i den här killen och ville överraska mig. Så helt plötsligt kommer han och hans kompis mot mig och garvar ihjäl sig. Jag förstod ingenting! Det visade sig att mina kompisar hade plockat blommor och skrivit ett kärleksbrev som det stod var från mig och lagt vid hans väska. Sedan berättade han för alla och jag kunde knappt visa mig i skolan efter det.
/Generad tjej

Raggade på brorsan

När jag var på fest förra sommaren raggade en kille på mig hela kvällen. Men jag tyckte han var grymt jobbig och började prata med en annan kille i stället som jag sedan strulade med. Grejen var bara att killen jag strulade med var storebror till killen som hade raggat på mig under kvällen.
/En galen tjej ifrån Värmland

Fick killarna på fall

Det här hände i somras när jag och mina två kompisar var på väg hem. När vi korsade en rondell så hörde vi fyra killar på två mopeder komma bakom oss. De busvisslade och hade blickarna på oss i stället för på vägen. När vi sedan vände oss om igen såg vi hur båda mopederna välte i svängen. Det kan man verkligen kalla att få killarna på fall!
/En härlig tjej

”Det var sååå himla pinsamt!

Hämnades för ingenting

Förra sommarn var jag ihop med en kille. En dag när jag hoppade på bussen på väg hem såg jag honom med en annan tjej. De kramades och gav varandra presenter. Jag blev jättearg! Nästa dag när han kom till skolan med sina kompisar ville jag hämnas lite så jag stod och kramade en kille i min klass. Då kom min kille fram och frågade vad som hände, så jag berättade allt. Men det visade sig vara hans kusin på bussen och de båda fyllde år. Sååå himla pinsamt! Vi gjorde slut dagen efter och sedan den dagen har han bitchblickat mig.
/En tjej som aldrig mer ska hämnas

Nakenfis av misstag

Jag och några tjejkompisar var på stranden en dag och solade och badade. Det satt några snygga killar lite längre bort och när vi skulle hem bytte jag om genom att vira handduken runt omkring mig och ta av mig badkläderna. Helt plötslig kommer min kompis springandes och rycker av mig handduken framför alla, sedan vänder jag mig om och ser killarna stå och gapa.
/Thilda

Pratar först och tänker sen

Förra året när vi hade en lektion i bild satt jag nära en kille jag gillade då. Vi skulle rita vad vi ville skulle hända när vi blev vuxna och den här killen ritade en snygg tjej och sa ”Det här är tjejen jag ska gifta mig med”. Jag tänkte inte riktigt på vad jag svarade utan sa bara ”Man får väl hoppas…” och hela klassen började skratta. Jag hade lust att försvinna till Ryssland eller något ställe där man inte förstår svenska.
/Hon som inte tänker

Läs mer om sex och kärlek:
Sex onanitips som gör det ännu skönare
Onanitips för dig som vill njuta på egen hand
4 sköna onanitips med saker du har hemma

Foto: IBL