Fråga FRIDA: Kommer han tycka att jag ser konstig ut naken?

Fråga FRIDA: Kommer han tycka att jag ser konstig ut naken?

Hur gör man om man känner sig orolig över sitt utseenden när det är dags att ha sex? FRIDAs leg psykolog svarar på era frågor om sex och kärlek.
4 tips för att raka snippan skonsamt
Slå på ljud

Hej Jenny! Det finns en kille i min parallellklass som jag har snapat med i cirkaa ett halvår nu och han har börjat fråga om sex. Han vill ha det med mig och jag med honom, men båda är ganska stela så vi har inte pratat på ett tag nu. Tänk om han tycker att mitt underliv ser annorlunda ut? /S

Svar: Hej S! Lugn tjejen, om han får chansen att se dig naken så kommer hans fokus inte ligga det minsta på hur ditt underliv ser ut. Han kommer garanterat att vara fullt upptagen med att tacka sin lyckliga stjärna för att han får chansen att ha sex med en så härlig tjej som du. Om ni har snapat ett tag och han har fört sex på tal så antar jag att ni borde ses ibland, parallell-klass och allt?

Att gå rakt på sex utan att känna varandra alls är sällan en bra idé, risken finns att du hamnar i en knepig och kanske till och med farlig situation men en kille du faktiskt inte känner särskilt väl, ännu mindre känner dig bekväm med.

Du skriver att ni är lite stela båda två, det är en ännu bättre anledning att börja med att hänga i skolan bland. En kille som du känner dig bekväm med att titta i ögonen då ni fortfarande har kläderna på, kommer garanterat vara lättare att slappna av med då byxorna är av. Då en har sex första gången så är det viktigt att det är med någon du känner dig trygg med och kan lita på.

Börja med att prata IRL och ses själva utan att just ha sex – det finns så mycket ni kan göra innan ni kommer till det steget! /Med kärlek, Jenny

Psst! Har du också en fråga om sex, känslor och relationer? Skicka in din fråga här!

Fler Fråga FRIDA!
Vill ha nya onanitips
Fråga FRIDA: Vem ska ta första steget till sex?
Mina kompisar tjatar om sex

Foto: IBL