Tjej duschar

5 tips när du vill onanera i duschen

Funderar du på att onanera i duschen? Här är knepen du behöver!
Så har pandemin förändrat svenskarnas sex- och onanivanor
0:45

Efter reklamen: Så har pandemin förändrat svenskarnas sex- och onanivanor

(0:45)

Slå på ljud

Det är inte helt lätt att onanera ostört när du bor hemma, det finns ofta en risk att någon ska öppna dörren till ditt sovrum precis när du är in action.

Därför är duschen ett perfekt ställe, eftersom andra i familjen förstår att du inte ska bli störd när du är där inne. Ljudet från vattnet gör dessutom att det inte hörs vad du gör där inne (så länge du inte låter väldigt högt).

1. Använd duschstrålen

Skruva upp vattnet så att det blir en stark stråle och rikta den mot klitoris. Justera styrkan om det känns för mycket eller för lite. Se däremot till att vattnet inte kommer in i slidan.

2. Vattentät vibrator

Det finns flera vibratorer som är vattentäta och därmed funkar utmärkt även i vatten. Viktigt att du kollar upp att den är det – annars kan den vara farlig att använda i kontakt med vatten. Ta med den in i duschen och låt vibratorn göra sitt jobb.

3. Ta ett bad

Det är inte alltid lätt att få orgasm stående, många måste ligga ner. Om du har ett badkar har du med andra ord möjlighet att testa båda varianterna. Tappa upp ett varmt bad och testa olika vinklar under vattnet.

4. Undvik tvål

Vi förstår tanken med att göra det lite hetare genom att gnida sig mot en tvål eller att ha duschkräm på fingrarna när du tar på dig själv. Men sanningen är att tvål i snippan förstör dess naturliga ph-balans så undvik allt annat än vatten och intimtvål.

5. Testa olika temperaturer

Din kropp reagerar olika på olika temperaturer så testa att skruva upp och ner värmen. Ett tips när du väl fått in snitsen på hur du ska göra för att ta onanin till nästa nivå!

Läs mer!
Fem knep för att ta din onani till nästa nivå
Sex nya onani-positioner du bara måste testa
13 saker du borde vilja veta om onani

Foto: IBL