5 tecken på att ni är tillsammans bara för att du inte vill vara ensam

5 tecken på att ni är tillsammans bara för att du inte vill vara ensam

Är det verkligen kärlek mellan er, eller är du bara rädd för att vara ensam? Här är fem tecken som tyder på det.

1. Inte säker på att det är rätt

Att du tvivlar på att ni är en perfect match är det första steget till att fundera över varför ni faktiskt är tillsammans. Vad är det som gör att du stannar om du inte känner dig lycklig eller som att du får ut någonting av förhållandet.

2. Tror inte att du kan träffa någon annan

Kan det vara så att du bara nöjer dig med den här personen även om du egentligen inte är så kär? Många kan tycka att det är bättre att vara kvar hos en person som de känner sig trygga med (även om inte känslor finns) i stället för att bli singlar och se vad som kan dyka upp i stället.

3. Tanken på att dejta massa andra gör dig stressad

Det sista du vill är att gå på massa dejter eller flörta med andra. Och det är egentligen inte för att du är kär i din partner – utan helt enkelt för att det känns stressande och väldigt jobbigt.

4. Du låtsas att allt är bra

När andra frågar hur det är mellan er säger du alltid är det är superbra. Du lägger också gärna upp bilder på er på Instagram och visar hur lyckliga ni är. Eller i alla fall hur lyckliga det ser ut som att ni är.

5. Vill alltid träffa din partner – men stör dig på hen

Att vara ensam en kväll är i princip din värsta mardröm. Att ha en partner gör det hela mycket lättare, eftersom du då naturligt har någon att träffa. Däremot stör du dig på hen när ni ses och tycker att er tid tillsammans faktiskt inte ger dig så mycket.

Läs mer!
Tio tecken på att din partner inte är lika kär i dig
10 kärleks-quiz du inte får missa att göra
Har du blivit kär i din kompis ex? Tänk så här!

Foto: Unsplash