Fem säkra tecken på att hen flörtar med dig (utan att du vet om det)

Fem säkra tecken på att hen flörtar med dig (utan att du vet om det)

Flörtande är inte alltid så självklart som ett blink med ögat och ett nummer på en lapp. Men hur vet du att någon är intresserad? Jo, såhär!

1. Kollar in dig

Hen kan inte låta bli att snegla en, två, tre gånger åt ditt håll. Om någon tittar på dig flera gånger betyder inte det att du har ketchup runt munnen eller yvigt hår, det betyder att hen tycker du ser bra ut. Det är inte svårare än så.

2. Vill vara nära

Ni är på fest och du ser din crush längre bort. Nästa gång du kollar är hen närmre, för att till slut bara stå en meter bort. Hen gick inte åt ditt håll för att ta en promenad, hen söker helt enkelt kontakt med dig.

3. Ler försiktigt

När en person vill visa att den är intresserad, men samtidigt inte vill verka besatt, creepy eller en crazy stalker är det försiktiga leendet en riktig vinnare. Hen kollar dig i ögonen och ler utan tänderna när hen går förbi. Ja, personen flörtade precis med dig.

4. Pratar osammanhängande

En av de säkraste tecknen på att en person är intresserad av dig: hen pratar med dig. Ju mer ologiska frågor hen ställer, desto mer intresserad är hen. Det handlar helt enkelt om att personen inte bryr sig ett dugg om vad hen säger, så länge hen får möjlighet att prata med dig.

5. Lyssnar uppmärksammat

Har du märkt att hen skrattar åt allt du säger och nickar nyfiket åt allt du berättar? Personen är förmodligen sjukt intresserad av dig. Tror du oss inte? Testa att prata länge om ditt stora intresse, lyssnar hen så håller personen på att flörta med dig.

Läs också:
Så haffar du din crush på sommarjobbet
Test: Var kommer du träffa din sommarcrush
Så gör du om du och din BFF gillar samma person

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL