Fem saker som är perfekta att göra om du ska på dubbeldejt

Fem saker som är perfekta att göra om du ska på dubbeldejt

Varför gå på dejt med bara din crush när din BFF och hens crush också kan hänga på? Vi tipsar om aktiviteterna som passar perfekt för en dubbeldejt.

1. Nöjespark

Att hänga på en nöjespark funkar väldigt bra när ni är flera stycken. Då kan ni passa på att prata med varandra i kön till karusellerna och sen sitta bredvid er crush när ni åker.

2. Bio

Bio bjuder visserligen inte på så många möjligheter till att prata med varandra men det är garanterat mysigt. I biomörkret kan du mysa med din crush och känna att ni ändå är lite ifred trots att era kompisar har följt med.

3. Bowling

Tävla mot varandra i par och bestäm att det förlorande laget bjuder på maten efteråt. En bra aktivitet som tar bort den eventuellt stela stämningen

4. Konsert eller festival

Under sommaren anordnas många gratis konserter, festivaler och spelningar runt om i landet. Varför inte ha en dubbeldejt i publikhavet?

5. Filmkväll

Om ni känner de ni ska dejta sedan tidigare (att de går i samma klass, skola eller liknande) så kan det kännas mer avslappnat att hänga hemma hos någon framför att göra en uppstyrd aktivitet. Fixa en filmkväll hemma hos en av er och bjud in de två personer ni vill dejta.

Läs mer!
Fem sätt att göra första dejten ännu bättre
Nio mysiga dejter du kan gå på i sommar
Nervös inför första dejten? Tänk så här!

Foto: IBL