Ibland kan det låta när man har sex

Fem oväntade (men helt normala) ljud som din kropp kan göra under sex

Sex är sällan helt ljudlöst men ibland kan det uppstå ljud som känns lite mer pinsamma än andra. FRIDA listar fem av dem!
TV: 6 snabba sexfrågor med Margaux Dietz
0:49

Efter reklamen: TV: 6 snabba sexfrågor med Margaux Dietz

(0:49)

Slå på ljud

Musprutt

När du har penetrerande sex kan det komma in luft i snippan. Det kan resultera i att det låter som att du fiser – men det är i själva verkligen bara luft. Det kan kännas lite pinsamt, särskilt om din partner inte vet vad som händer, men det är bara att förklara och skratta om det händer igen.

Fisar

Du kanske har fått höra att det är viktigt att slappna av när du har sex? Well, att slappna av kan innebära att man slappnar av i alla muskler – som då kan göra att du råkar fisa mitt under akten.

Stön

Många låter, mer eller mindre, när de har sex. Dels för att de tycker att det är skönt och dels för att visa sin partner att du faktiskt gillar det ni gör. Men om du aldrig har hört dig själv stöna förut kanske du blir förvånad över hur du låter (nej, försök inte härma någon som du sett på film) eller vilken typ av ljud du gör.

Smaskande kyssar

Att smaska är långt ifrån nice men när ni kysser varandra väldigt intensivt är det lätt hänt att det blir betydligt mer ljud än en vanlig kyss.

Knakande leder

Du behöver inte vara 65+ för att det ska knaka i lederna ibland. När ni byter ställning eller ändrar position med kroppen är det lätt hänt att det låter lite.

Svettiga kroppar

Om man blir svettig eller inte under sex är individuellt. Om båda blir det finns en risk att era kroppar gör ifrån sig ljud som låter som fisar när ni ligger på varandra och det kommer in luft emellan er – lite som med en musprutt med andra ord.

Läs mer!
10 filmer som handlar om sex
Sex saker du aldrig ska säga till din partner i sängen
Sex vanliga sexmissar du gör innan du fyller 20

Foto: IBL