misstag-forsta-kyss

Fem saker alla gör när de kysser någon första gången

Har du aldrig kysst något så är det svårt att veta hur man gör. Här är fem saker som alla gör första gången de kysser någon.

Din första kyss är nästan aldrig perfekt. Har du aldrig kysst någon tidigare så är det inte heller lätt att veta hur man gör. Viktigt att komma ihåg är att det krävs övning för att få till en bra kyss. Här är fem saker alla gör första gången!

Läs mer: Hur hånglar man? Så gör du!

1. För mycket tunga

Något som många gör första gången de kysser någon är att de använder alldeles för mycket tunga. Less is more! Ett knep är att känna efter hur mycket tunga din partner använder och därefter göra detsamma.

2. Har ögonen öppna

Det blir en väldigt stel kyss om ni båda eller en av er har ögonen öppna. Slappna av och blunda så kommer det bli mycket bättre.

3. För hårt

En kyss går inte ut på att ni ska trycka era läppar hårt mot varandra. Var försiktig och ta det lugnt så ska du se att det går mycket bättre.

4. Glömmer att andas

Glöm inte att andas! Det kan bli väldigt awkward om du svimmar under kyssen. Ta små pauser mellan kyssarna och andas emellanåt.

5. Öppnar munnen för mycket

Du ska inte öppna munnen som du gör när du går till tandläkaren utan börja med att öppna munnen lite och därefter kan du känna efter vad som känns bra.

Läs mer:
Det här betyder olika typer av kyssar
Åtta sätt att få någon att kyssa dig (när du inte vågar ta initiativet)
14 saker du inte visste om kyssar

Foto: IBL