Fem anledningar till att det är awesome att vara singel

Fem anledningar till att det är awesome att vara singel

Den som sagt att förhållanden är bättre än att vara singel har uppenbarligen inte levt singelliv fullt ut. Här är bara några av fördelarna med att vara singel.

1. Du är stark

Ja, så är det! Singlar är coola och världens mest självständiga personer som fixar allt själva. När du inte har någon annan att lägga tid på fokuserar du 100 procent på dig, vilket gör att du blir trygg i dig själv och inte är beroende av andra.

2. Du har mer tid för vänner

Det är sjukt sorgligt, men det kommer en tid då du och dina vänner blir äldre och fokuserar på jobb, sambo, renovering och kanske barn. Nu är din och dina vänners prime time då ni ska resa, festa och ta dagen som den kommer. Njut!

3. Singellivet = frihet

Hångla med en främling, bjud in dig själv på en galen fest, res iväg, kolla om alla säsonger av PLL under en vecka i sträck eller ät tre påsar ostbågar på en timme. Vem bryr sig? Det är ditt liv och du behöver inte ta hänsyn till någon annan än dig själv. Total frihet!

4. Du kan bli nyförälskad hela tiden

När du blir kär sprutas det ut dopamin ur öronen på dig (i alla fall nästan) och kroppen fylls av må bra-hormon. Efter en tid med samma partner stillas den känslan men för dig som singel kan du känna känslan om och om igen med olika snyggingar.

5. Bye-bye drama

Glöm onödiga bråk om vem som ska ta sig till vem, vem som är skyldig vem pengar för fikan. Glöm oron över om din partner fortfarande är kär i dig eller om hen faktiskt var otrogen på senaste festen. Du slipper svartsjuka, galna ex och kan leva ditt underbara liv fritt från drama. Grattis!

Läs också:
Singel och lycklig? Ja det går!
Här kommer du träffa din kärlek – enligt ditt stjärntecken
Det här betyder olika typer av kyssar

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL