Artikeln innehåller reklamlänkar
sexleksaker istället för dildo

6 sexleksaker som garanterar orgasm

Glöm omoderna låtsaspenisar – nu är det tryck- och ljudvågor som gäller! FRIDA listar sex revolutionerande vibratorer och sexleksaker för din klitoris – som garanterar orgasm!

De senaste åren har dildons roll börjat spelas ut. Fler och fler kvinnor har börjat ta ansvar för sin orgasm, och de flesta kräver mer än det gamla in-ut-ligget utan kärlek till klitoris. Och det är väl på tiden, eftersom så få som 18 procent av alla kvinnor uppnår orgasm genom penetrationssex.

Enligt samma undersökning, utförd på 3000 svenska kvinnor, svarade 70 procent att de behöver någon form av stimulering av klitoris för att kunna komma. Och visst har det funnits vibratorer för ändamålet tidigare – men på senare tid har tekniken verkligen revolutionerat den kvinnliga orgasmen.

Tryck- och ljudvågor är nya grejen

Bland de senaste årens stora snackisar kring sexleksaker har nya tekniker som tryck- och ljudvågor varit i fokus. Ett exempel på det är den mest googlade sexleksaken, Womanizern, som ska ge en sugande känsla.

En snarlik klitorisstimulator är Sona som ger samma slags vibrationer som när man står riktigt nära en högtalare på en konsert – fast mer intensivt. I den här varianten behöver man alltså inte ens nudda klittan för att få effekt! Och det har vi ljudvågor att tacka för.

I den här artikeln har vi samlat några klitorisstimulerare utöver det vanliga – med olika tekniker och fördelar – för det är vi värda!

Sex sexleksaker för din klitoris:

1. Womanizer

Sexleksaken Womanizer med sugmunstycke för klitoris

Extremt populära Womanizer har omtalats i såväl poddar som i Facebookgrupper, familjelivsforum och runt middagsbord de senaste åren – och anledningen är helt enkelt för att den levererar. Stimuleringen uppstår genom tryckvågor och ger en sugande känsla – som riktigt bra oralsex – genom mjuka pulserande massagevågor.

Här kan du hitta den (länk till Adtraction).

2. Sona

Sona som är en sexleksak för klitoris som fungerar genom ljudvågor.

Sona är en klitorismasserare som fungerar genom något så ovanligt som ljudvågor. Du vet känslan när du står nära en högtalare på en konsert och det vibrerar i hela kroppen? Ungefär så fungerar Sona. Och den stimulerar hela din klitoris – inte bara den yttre delen som du kan se och röra.

Den 21 oktober lanseras uppföljaren Sona 2, och den ska bland annat ha längre batteritid, mjukare silikonomfattning och ännu fler varianter av ljudvågor. Munstycket på denna kommer också vara vidare och djupare än Sona 1.

Här kan du hitta den (länk till Adtraction).

3. Picobong Ipo

Klitorisvibratorn Picobong Ipo i svart och rosa.

Säga vad man vill, men det ÄR smidigt med en klassisk fingervibrator. Den är liten, tyst, lätthanterlig och gör jobbet – trots att den avger gamla hederliga vibrationer utan tryck- eller ljudvågor. Eftersom den är vattentålig går den dessutom fint att använda i såväl duschen som i badkaret.

Här kan du hitta den (länk till Adtraction).

4. The Fireman

En hand som håller i en rosa The Fireman som stimulerar klitoris och blygdläppar.

Blygdläppar är faktiskt superkänsliga och om du stimulerar dem samtidigt som klitoris så förstärks orgasmen. Ett knep som inte alla känner till! Med hjälp av den unika formen på The Fireman stimuleras klitoris och blygdläpparna samtidigt och tar din njutning och orgasm till nya nivåer. Och just det – sa vi att den är tyst?

Här kan du hitta den (länk till Adtraction).

5. Picobong Honi Cerise

Picobong Honi i rosa och blått, en minivibrator med snöre likt en tampong.

Liten och smidig klitorisvibrator som är utrustad med ett snöre i botten vilket gör att den även kan placeras inne i vaginan. Kanske när du står och diskar rent av? Denna budgetvibrator är både tystgående och vattentät och passar därför bra i badkaret eller i duschen.

Här kan du hitta den (länk till Adtraction).

6. Tiani

Sexleksaken Tiani i lila som används i par.

Söker du kanske istället något att använda tillsammans med din partner? Då kanske Lelos Tiani 3 kan vara något! Vibratorn placeras såväl inuti slidan som ovanpå klitoris och sitter kvar där för att förstärka bådas (allas?) njutning under akten.

I tidningen Expressen korades dessutom Tiani till bäst i test när man gick igenom sexleksaker på par och den håvade in hela 5 av 5 stjärnor i betyg.

Här kan du hitta den (länk till Adtraction).

Läs mer:

Orgasmgarantin är SVT-dokumentären som du inte får missa

Sex magiska saker du inte visste om klitoris

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2019