stjärnhimmel och ett par som skrattar och tar en selfie

Därför ska du dejta ett stjärntecken du egentligen inte matchar med

Har du alltid lärt dig att endast vissa stjärntecken passar bra ihop i en kärleksrelation? Tänk om! Här är flera anledningar till att dejta någon som du egentligen inte astro-matchar med.
Stjärntecken du matchar med
Slå på ljud

För vissa är stjärntecken en otroligt viktig del när de letar efter en partner. Alla vet ju att den hetlevrade väduren inte passar så bra ihop med den känsliga kräftan. Två starka och envisa personligheter som lejonet och oxen har också svårt att komma bra överens i en parrelation. Eller...?

Därför kan två inkompatibla stjärntecken ändå passa ihop

Enligt Teen vogue är det faktiskt inte hela världen att två ”inkompatibla” stjärntecken dejtar varandra. Hey, Beyoncé är trots allt jungfru och Jay-Z skytt, och de har varit tillsammans i 20 år.

Det viktigaste när du dejtar ett stjärntecken som sägs inte passa ihop med ditt är att göra svagheterna till styrkor. Här kommer några exempel på omatchande stjärntecken som trots allt kan bli riktigt starka tillsammans:

Vädur och stenbock – ett riktigt power couple

I vanliga fall brukar man säga att en vädur och en stenbock inte passar så bra ihop då båda är väldigt bestämda av sig och gärna styr och ställer. De vill ha kontroll och de vill vara bäst på allt de tar sig för. Men låt dig inte avskräckas av det! Utnyttjar ni era sidor på bästa sätt kan ni bli ett riktigt power couple. En vädur och en stenbock är bra på att lösa problem vilket gör att det är ganska lätt för er båda att förstå den andres behov. De vill också mer än gärna skryta om sin fantastiska partner (eftersom att båda vill visa andra att man är bäst och har det bästa). Tillsammans kan en skytt och en vädur gå hur långt som helst!

Tvilling och skorpion – delar samma humor

Tvillingen är känd för att vara pratsam och extremt extrovert. En skorpion är mer introvert och meditativ. Men när dessa två möts är de inte så olika som man kan tro,. De delar nämligen samma typ av humor och kan skratta i timmar åt samma saker. Nyckeln till en bra relation mellan en tvilling och en skorpion är kommunikation, något som inte är några som helst problem för en tvilling. En viktig sak för en skorpion är ärlighet, och om tvillingen lär sig att vara ärlig kommer skorpionen stå vid dennes sida i vått och torrt.

Kräfta och vattuman – motsatser som attraherar varandra

Kan ett känsligt stjärntecken som kräftan verkligen passa bra ihop med den känslokalla vattumannen? Svar: ja! Sanningen är nämligen den att en vattuman inte är så känslokall som man kan tro. En kräfta är precis vad en vattuman behöver för att börja krypa ut ur sitt känsloskal. Och i gengäld kommer vattumannen att få kräftan att sluta vara rädd för sociala situationer. Dessa två ihop är egentligen helt perfekta, för de lär av varandra och tillsammans kan de ta sig an allt – i nöd och lust.

Lejon och fisk – hjälper varandra att uppfylla drömmar

När det passionerade lejonet möter den lugna fisken kan det till en början uppstå en hel del förvirring. Kanske tycker fisken att lejonet är alldeles för dramatiskt, och lejonet kan tycka att en fisk är alldeles för tråkig. MEN, de här två kan verkligen växa ihop om de ger varandra en chans. Båda stjärntecken älskar att se andra uppfylla sina drömmar vilket gör att de alltid kommer att heja och pusha den andre till att lyckas. De är även väldigt respektfulla stjärntecken med stora hjärtan, och de kommer att ge varandra så mycket kärlek om de bara ger relationen en chans.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Horoskop vecka 6 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken
Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021