Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Är du singel? Det kan bero på att du inte litar på folk, att du har svårt att släppa in andra människor eller att du vill vara själv. Här är varför du är singel – enligt ditt stjärntecken!
Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

När du väl älskar någon gör de det helhjärtat! Du är känslig och ärlig och vet att det inte är bra att stressa in i ett förhållandet. Nu är du singel för att din magkänsla säger åt dig att ta tid för dig själv. Du tror mycket på andra människor, men det kanske är dags att tro på dig själv igen!

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Du är rak och ärlig och säger precis vad du tycker. Du är singel för att du vet vad du letar efter, men inte har hittat det ännu. Det kan även vara för att din tidigare partner skrämdes av din raka attityd. Oavsett vad borde du inte nöja dig med någon som inte gillar din energiska personlighet. Lita på din magkänsla! När den rätta personen kommer in i ditt liv kommer du att veta det.

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Du älskar rutiner och hatar förändring. Du är helt enkelt singel för att du är van vid att klara dig själv. Det är inget fel på att vara singel men fundera på om du är det på grund av bekvämlighetsskäl eller om du verkligen inte vill vara i ett förhållande.

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Tvillingarna älskar att prata. Du är singel för att du inte har hittat någon som kan hantera ditt sätt att kommunicera än. Du kommer att hitta någon som gillar att du pratar mycket, men under tiden får du underhålla dig själv.

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Du drömmer om att skapa en framtid tillsammans med din partner. Du vill ha ett seriöst förhållande och kanske några barn i framtiden. Du är singel för att du inte har hittat någon som är intresserad av något långvarigt. Försök att vara öppen till något mer kortvarigt så länge!

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Du förstår ditt egna värde. Du älskar dig själv och är inte rädd för att visa det. Du är inte singel för att du saknar självförtroende, utan för att du vill vara det! Du är i alla fall inte redo att nöja dig med de nuvarande alternativen. Du tycker att det är roligt att flörta och bli uppmärksammad av andra, men när den rätta dyker upp kommer du att veta det.

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Du kräver väldigt mycket av dig själv eftersom att du vet att du kan bli bäst på allt. Om du aktivt letar efter ett förhållande kan du vara singel för att du anstränger dig för mycket. Om du hela tiden är inne på dejting-appar och träffar folk kommer du snart ha slut på energi, eller utstråla en desperation. Ta en paus från dejtandet och kom sedan tillbaka starkare än tidigare.

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Du har lätt för att kompromissa och vill alltid vara alla till lags. Du letar efter någon med samma stil – men har inte hittat någon än. Du träffar helt enkelt fel människor. Om du bara träffar folk som är aggressiva och oförskämda kan du testa att gå till nya ställen för att hitta din potentiella partner. Eller ta tid för dig själv och njut av det!

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Du har svårt att binda dig till personer, tills du får en hang up på en fantastisk person. Du har svårt att lita på folk, vilket kan vara anledningen till att du är singel. Du hatar lögner och om en person har ljugit för dig tidigare kan det vara ännu svårare för dig att lita på nya människor. Ge det lite tid!

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Du älskar att bestämma. Även om det ofta finns en ledare i ett förhållande borde det finnas en balans också. Du är singel för att du inte är redo att kompromissa. Du är en upptäckare och du behöver en partner som kan upptäcka världen tillsammans med dig. Lita på din magkänsla!

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Du är väldigt reserverad. Det är en fantastisk egenskap när det krävs att du är blygsam och artig, men det blir lite svårare för dig att öppna upp dig själv till andra människor. Om du känner dig redo för ett förhållande borde du vara ärlig och säga att det kommer att ta dig lite längre tid att öppna upp dig för honom eller henne.

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Du är väldigt fokuserad på framtiden och långsiktiga mål. Låt det inte stå i vägen för dina förhållanden för du kan faktiskt älska någon och förändra världen!

Läs mer!
Här kommer du träffa din kärlek – enligt ditt stjärntecken
Så är du i ett förhållande – enligt ditt stjärntecken
Kärleksmisstagen du kommer göra – enligt ditt stjärntecken

Av: Mina Gilbertsson

Källa: Elite Daily

Foto: IBL