florta-tecken

Åtta tydliga tecken på att någon flörtar med dig

Tycker du också det är svårt att läsa av någons signaler? Flörtar hen eller är hen bara trevlig? Här är åtta tecken att leta efter!

Det är väldigt svårt att avgöra om någon är intresserad av dig och det inte är alla som vågar fråga rakt ut om hen gillar en. Som tur var finns det några tecken du kan leta efter för att få ett svar!

1. Tittar i ögonen

Bara för att någon ser dig i ögonen behöver det inte betyda att hen är intresserad men det kan vara ett tecken. Om hen dessutom gör det i samband med de andra saker vi tar upp här under så är det ett väldigt gott tecken på att hen flörtar.

2. Gillar allt

Om en person hela tiden gillar alla dina bilder så är det ett tecken på att hen är intresserad. Om det dessutom är en riktigt gammal bild personen gillar så flirtar hen definitivt med dig!

3. Rör vid dig

Om hen ofta rör vid dig, som att hålla dig i handen eller röra vid din arm, så är det ett tecken på att personen flörtar med dig.

4. Följer dig i sociala medier

Ni träffas för första gången och därefter börjar följa hen direkt följa dig i sociala medier. Då är personen intresserad!

5. Kommer ihåg detaljer

Om du pratar med personen och hen tar upp någon liten detalj du nämnt tidigare under dagen så är det ett tydligt tecken på att personen gillar dig.

6. Hittar orsaker till att prata med dig

Ni har aldrig riktigt pratat förut men helt plötsligt behöver hen din hjälp med en läxa eller är jätteintresserad av vad du tycker i en specifik fråga.

7. Tittar hela tiden

Om hen varje gång du tittar, tittar på dig är det ett tecken på att hen vill vara mer än vänner. Du kanske tror personen stirrar för att du ser konstig ut men nej, hen tycker om dig.

8. Ler, skrattar och lägger huvudet på sne

Alla de här sakerna är klassiska saker alla gör när de flörtar med någon. Tänk efter själv! Gör du det när du flörtar?

Läs mer:
Test: Vilken flörttyp är du?
Fråga FRIDA: Hur kommer jag över semesterflörten?
Så flörtar du på bästa sätt – enligt ditt stjärntecken

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL