Åtta tecken på att du borde bli ihop med ditt ex igen

Åtta tecken på att du borde bli ihop med ditt ex igen

Ni har gjort slut men du funderar på om det verkligen var rätt beslut. Här är åtta tecken på att ni borde bli ihop igen.

1. Du vill inte dejta någon annan (men har kanske testat)

Tanken på att hänga med någon annan känns inte alls lockande. Trots det har du försökt träffa andra men det har inte klickat – du jämför helt enkelt alla andra personer med ditt ex.

2. Du tänker på hen medan du kysser någon annan

Om du har kysst någon annan var du inte direkt in the moment när det hände, i dina tankar hoppades du i stället att det var ditt ex du kysste. Och kyssen gjorde inte att du kände att du kom över ditt ex, snarare tvärtom.

3. Ditt ex vill också ha dig tillbaka

Förutom att du tänker på ditt ex hela tiden så saknar hen dig också. Ditt ex är tydlig med sina känslor, håller inte på med någon annan och hör av sig så mycket det bara går.

4. Ni förstår varför ni gjorde slut förra gången

Du har funderat över anledningen till att ni gjorde slut, och vet hur ni ska göra för att det inte ska bli så igen. Ni har hunnit växa på egen hand, utvecklats som personer och vet att ni inte kommer göra om samma misstag igen.

5. Det fanns egentligen ingen större anledning till att ni gjorde slut

När du funderat över uppbrottet så har du insett att det egentligen inte finns någon anledning till att ni gjorde slut. Kanske ville ni testa på att vara singlar, hade växt isär eller att ni ville har mer tid för era vänner.

6. Det har gått lång tid

Om det bara var någon vecka sen ni gjorde slut kan det mycket väl vara så att ni vill ha tillbaka varandra bara för att ni känner er ensamma. Men om det har gått en längre tid och ni fortfarande inte kan sluta tänka på varandra, då kanske ni borde bli ett par igen.

7. Ni passade bra ihop

Om ni hade roligt ihop, fick varandra att må bra och hade ett bra förhållande så är chansen stor att det skulle fortsätta vara så om ni blev tillsammans igen. Det är lätt hänt att glömma de dåliga sidorna av förhållandet men om du inser att det till större delen var väldigt bra skulle ni kunna funka ihop nu också.

8. Du har lärt dig någonting av det

Att bara gå tillbaka till ett förhållande utan att ha funderat över dig själv är ingen bra idé. Det är viktigt att bli starkare på egen hand och förstå att du inte behöver vara tillsammans med någon för att känna dig stark.

Läs mer!
Fem anledningar till att det är awesome att vara singel
Sju tecken på att du är kär i din kompis
Så har du sex utan att dina föräldrar hör

Foto: IBL