ex-kar

Åtta tecken på att ditt ex fortfarande har känslor för dig

Tror du att ditt ex fortfarande har känslor för dig? Här är åtta tecken på att det är så.

1. Tittar på alla stories

Kollar ditt ex på alla dina stories? Det är ett tecken på att hen fortfarande bryr sig om vad du gör och att hen antagligen inte släppt dig.

2. Gillar allt

Om ditt ex dessutom gillar alla dina bilder och dina tweets så är det ett tecken på att hen fortfarande har känslor för dig. Ditt ex vill nämligen visa att hen finns där.

3. Hänger med dina vänner

Helt plötsligt börjar ditt ex hänga med dina kompisar hela tiden, varför? Hen är fortfarande kär i dig. Genom att hänga med dina kompisar kan hen vara nära dig.

4. Frågar om dig

Om du fortfarande har känslor för ditt ex, vad gör du? Du försöker ta reda på allt du kan om hen. Ditt ex gör exakt samma sak. Om hen frågar om dig hela tiden så finns det definitivt fortfarande känslor kvar.

5. Hör av sig

Om ditt ex hör av sig utan att egentligen ha något att prata om är även det ett tecken på att hen är kär i dig. Varför skulle hen annars hör av sig?

6. Håller sig nära

Hen håller sig alltid nära dig. I klassrummet ska hen alltid sitta vid dig och hänger ni med kompisar så hänger hen mest med dig.

7. Blir sur när du hänger med andra

Även om du bara hänger med kompisar så får du höra sura kommentarer från ditt ex hela tiden = hen gillar dig fortfarande.

8. Överdriver i sociala medier

Ditt ex brukar aldrig lägga ut bilder i sociala medier men efter att ni gjort slut så börjar hen publicera massor. Gärna bilder med andra personer som visar hur lycklig hen är.

Läs mer:
Sex dejtingmisstag alla borde undvika
Sex killar avslöjar: ”Så flörtar vi när vi är intresserade”
Tio saker du behöver veta om sex – innan du har det första gången

Foto: IBL