Åtta tecken på att din partner inte har kommit över sitt ex

Misstänker du att din partner inte riktigt har kommit över sitt ex? Då borde du spana in de här tecknen på att hen inte har gjort det!

1. Kort tid sedan uppbrottet

Det har gått ganska kort tid sedan de gjorde slut, vilket får dig att ifrågasätta om din partner verkligen är över sitt ex.

2. Har kvar bilder

Det behöver inte bara vara bilder på mobilen, utan även bilder på Instagram. Såklart behöver det inte betyda att din partner inte är över sitt ex, men det borde ringa en liten varningsklocka om du kommer på hen att titta igenom de där bilderna flera gånger.

3. Hörs fortfarande

Pratar din partner regelbundet med sitt ex? Trots att hen skyller på att de bara är vänner tycker du att de hörs lite för ofta för att det ska kännas som att det är ett bra argument.

4. Pratar ofta om hen

Återigen skyller din partner på att de är vänner och att det är anledningen till att de fortfarande pratar, men du tycker att hen pratar om sitt ex alldeles för ofta – även med dig.

5. Jämför dig med sitt ex

Har din partner svårt att anpassa sig till ditt sätt att göra vissa saker? Kanske jämför hen dig med sitt ex? Inte schysst alls!

6. Irriterar sig på exets nya partner

Din partner har kanske inte sagt det rakt ut, men blir lite irriterad varje gång sitt ex nya partner kommer på tals. Fraser som att den ena inte är bra för den andra kan komma ur hens mun.

7. Försvarar sitt ex

Du behöver inte säga något negativt, utan skoja generellt om hans före detta partners, men hen blir genast irriterad och försvarar sitt ex.

8. Säger fel namn

Alla kan säga fel och göra misstag ibland, men händer det mer än en gång finns det en stor risk att din partner tänker mer på sitt ex än dig.

Läs mer!
Sex tecken på att hen vill göra slut
Sju tecken på att du (äntligen) har kommit över ditt ex
Så slutar du stalka din crush eller ditt ex

Av: Mina Gilbertsson

Foto: IBL