Åtta sätt att få någon att kyssa dig (när du inte vågar ta initiativet)

Vill du kyssa din crush men känner att du är för blyg för att ta första steget? Här är åtta tips för att få hen att kyssa dig i stället!
10 saker du inte visste om kyssar
1:37

Efter reklamen: 10 saker du inte visste om kyssar

(1:37)

1. Behåll ögonkontakten

Utmana dig själv och håll kvar blicken lite längre än vad som känns som ett vanligt ögonkast. Med ögonen kan du säga mycket och att titta på varandra lite extra visar att du är intresserad. Samtidigt som du tittar på personen så tänk på att du vill bli kysst. Och glöm inte att le!

2. Var tydlig med komplimanger

Du kanske tror att dina komplimanger går fram men om du säger något snällt i förbifarten så är det lätt att personen inte lägger märke till det. Ge därför en komplimang vid rätt tillfälle och se till att personen inte kan missa att du flörtar.

3. Lägg huvudet på hens axel

Ett tydligt sätt att visa ditt intresse är att lägga ditt huvud på personens axel. Det är ett enklare steg än att kyssas direkt. När du har huvudet på hens axel är ni väldigt nära varandra och steget till en kyss blir mer naturligt.

4. Lägg din arm runt personen

Att hålla om någon visar att du vill vara nära personen. Om du inte vågar hålla runt personens rygg under en längre stund kan du börja med att bara röra personen med handen, som på ryggen eller axeln.

5. Se till att din crush märker att du spanar in hen

Titta på din crush och när hen märker det låtsas du som att du blev påkommen. Att titta på någon uppifrån och ner i kombination med ett leende visar också att du vill gå vidare till nästa steg.

6. Kyss hen på kinden

När ni säger hej då eller kramar varandra kan du ge personen en försiktig puss på kinden. Vid en kram är ni redan nära varandra och det kommer definitivt öka spänningen tills ni ses nästa gång (om inte din crush kysser dig tillbaka direkt).

7. Håll dig kvar nära efter en kram

När man kramar någon drar man sig oftast en bit bort från personen när kramen är över – en helt naturlig reaktion. Testa i stället att inte backa utan stå kvar även när ni inte håller om varandra. Här kommer det uppstå pirr!

8. Berätta hur du känner

Om du inte kan vänta en sekund till på att få vara extra nära den här personen kan det bästa bara vara att säga rakt ut vad du känner. Det behöver inte vara en stor kärleksförklaring utan något i stil med ”Du gör mig nervös”. Då kommer personen fråga varför och du kan svara att det är för att du gillar hen.

Läs också:
Sex sätt till hetare hångel
20 låtar som är perfekta att hångla till
Test: Vilken kyss-typ är du?

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Källa: Gurl.com

Foto: IBL