Åtta mysiga ställen som det är perfekt att hångla på

Åtta mysiga ställen som det är perfekt att hångla på

Finns det något mysigare än att hångla loss med den du gillar? Om ni vill hetta upp hånglet kan ni bege er till någon av de här platserna.

På en klippa

Kanske en aning kallt på vintern, men det är också det som är charmen. Ta på er flera lager kläder, packa ner filtar och favoritgodiset och värm varandra medan havet kluckar och solen går ned (ja, exakt som i en film!).

På bussen

Har du som singel någon gång tittat avundsjukt (eller äcklat) på paret framför dig på bussen som ser löjligt kära ut? Nu kan det vara du! Att visa sin kärlek öppet är bland det finaste som finns. Skäms inte, utan kyss din älskling när helst du är sugen.

I soffan

Föräldrarna är kvar på jobbet, syskonen är i skolan och du och din älskling har huset för er själva en stund. Flytta ut från ditt rum till soffan och låt hångelfesten börja.

I hissen

Det är något speciellt med hissar. Som om den elektriska spänningen överförs till människorna inuti den så att tungorna nästan spritter. Kasta dig över din snygging när ni lämnats själva i hissen, det kommer att slå gnistor.

I bassängen

De flesta städer har en allmän simhall. Det här stället är inte alls så dumt för hångelmaraton. Folk har fullt upp med sina stökiga barn och fokuserar på sig själva. Ni kan hålla er vid en egen del av poolen och hångla i fred.

I bastun

Om du tillhör de lyckliga som har en bastu i huset eller i närheten: hångla loss! Det finns inget hetare än att låta era blöta läppar mötas samtidigt som svettdropparna rinner längst med pannan.

I förrådet eller garaget

Allt annat än mysigt, kanske du tänker. Men faktum är att det faktiskt kan vara jättepirrigt att ”gå ut och hämta något” i förrådet och hångla loss rejält när ni äntligen är ensamma från föräldrar och syskon.

I din säng

Det finns mängder av spännande platser att hångla på, men det är inte mycket som slår en varm säng. Tänd ljus, sätt igång en serie och gosa ner er under det fluffiga täcket. Hångel utlovas garanterat!

Läs mer!
Hur hånglar man? Så gör du!
20 låtar som är perfekta att hångla till
11 känslor alla går igenom när de kysser någon första gången

Foto: IBL