Misstag i första förhållandet

8 misstag alla kommer göra i sitt första förhållande

Det kan kännas helt underbart samtidigt som det är lite läskigt att vara i ett förhållande för första gången. Här är misstagen vi alla kommer att göra.

1. Bråkar om saker ni egentligen inte behöver bråka om

Det är lätt att bli osams i början när ni inte inte känner varandra så bra. Men börja inte bråka om minsta småsak utan välj era strider.

2. Berättar inte vad ni egentligen tycker och tänker

Kommunikation är A och O i ett förhållande. Att säga att någonting är bra fast det inte är det är inte så smart – var ärliga mot varandra.

 3. Oroar dig för vad hen känner för dig

Även om ni sagt att ni är tillsammans så har ni inte blivit helt säkra på varandra. Att oroa sig för att hen ska göra slut är inte ovanligt.

 4. Glömmer dina kompisar

Det händer inte alla men många fokuserar väldigt mycket på sin partner och glömmer bort att höra av sig till sina vänner.

 5. Ger upp när det blir svårt

Ett förhållande innebär inte bara positiva saker, ni kommer gå igenom jobbiga perioder också. Då är det vanligt att bara gör slut istället för att kämpa vidare.

 6. Jämför ert förhållande med andras

Om du aldrig haft ett förhållande innan så är det inte konstigt att du kollar på hur andra har det. Försök däremot att undvika det då alla relationer är olika och ni ska utforma er egen.

 7. Tycker det är jobbigt att ni inte har samma intressen

Många tror att ni måste ha massa gemensamma intressen för att det ska fungera. Det behöver inte stämma! Hitta saker ni båda gillar och gör andra saker var för sig.

 8. Ni hånglar mer än ni pratar

Det är hur härligt som helst att hångla med den man är kär i men finns det någonting mer att bygga ett förhållande på? Ta paus mellan tungrullandet och snacka med varandra också!

 Läs mer!

Nio ställen som är extra mysiga att hångla på i sommar

Åtta tecken på att du borde bli ihop med ditt ex igen

13 tecken på att du håller på att bli kärSex platser hemma att testa att ha sex på – förutom i sängen

Foto: Rayul/Unsplash