Åtta anledningar till att det var rätt beslut att göra slut

Åtta anledningar till att det var rätt beslut att göra slut

Har du avslutat ert förhållande? Funderar du på om det verkligen var rätt? Så här vet du!

1. Inte vara dig själv

Kände du dig alltid lite kvävd av att vara runt ditt ex? Att inte kunna slappna av och vara sig själv är någonting som blir väldigt jobbigt i längden. Om så var fallet, är det rätt att ni inte längre är ett par.

2. Svårt att hinna ses

Om ni hela tiden fick kämpa för att få ihop era scheman och ens kunna ses kanske ni helt enkelt inte prioriterade ert förhållande.

3. Tänker på andra

Det är inte konstigt att tycka att en annan person är snygg men om du flörtat med någon annan eller tänkt på en specifik person lite för mycket är det rätt beslut att inte vara tillsammans.

4. Inte överens med kompisar och familj

Det är självklart ert förhållande men det blir desto svårare om ni inte kommer överens med varandras respektive kompisar och familjer. De är en så pass stor del utav era liv så det blir minst sagt svårare om ni inte gillar de som står er närmast.

5. Småsaker blev stora bråk

Om du ser tillbaka på ert förhållande så minns du det i princip som ett enda stort bråk. En liten sak förstorades upp och blev till stora bråk som kunde hålla på i flera dagar. Visst känns det ganska skönt nu när du inte behöver vara arg hela tiden?

6. Inte samma framtidsplaner

Ni kanske vill plugga i olika städer eller så vill en av er resa och en av er vara kvar i er hemstad. Om ni inte har samma drömmar kan det vara svårt att hålla ihop, även om man ska leva i nuet.

7. Dåliga kyssar

Om ni inte klickade när ni kysstes (eller hade sex) så blir förhållandet snabbt jobbigt och tråkigt. Om inte den fysiska biten fungerar, även om ni försökt, så är det lätt att känslorna dör. Det finns så många andra som du kommer tycka att det är mycket härligare att kyssa!

8. Kontrollerade varandra

Svartsjuka i ett förhållande är aldrig roligt och kan förstöra snabbt. Att försöka kontrollera varandra och behöva rapportera vad man gör hela tiden är starten på ett förhållande du ändå inte vill vara i.

Läs mer!
Åtta olika sätt att göra slut på
Så slutar du stalka din crush eller ditt ex
Vanessa Hudgens: ”Därför gjorde jag slut med Zac Efron”

Foto: IBL