kyss flirt kärlek tips

8 flörttips som (faktiskt) fungerar

Vill du att snyggingen ska veta att du gillar hen utan att det är alltför uppenbart? Testa dessa flörttips och du kommer att få din crush på fall.

1. Kändis look-alike

Om det känns läskigt att säga rakt ut att du tycker personen är snygg kan du alltid köra kändis-knepet: ”Oj, du är sjukt lik (valfri kändis), hen är så himla snygg i (en film som personen är med i)!”. Filmen blir även ett perfekt samtalsämne!

2. Närkontakt

När ni står och snackar är det lätt att bli nervös och ta avstånd från snyggingen, vilket ger signalerna att du inte är intresserad. Luta dig i stället mot hen och lägg handen på axeln eller nudda hens arm när ni pratar.

3. Råka knuffas in i hen

Snubbla in i hen i matsalskön, på dansgolvet eller i den trånga korridoren. Vänd dig om, be om ursäkt och presentera dig samtidigt som du ger ditt största leende.

4. Kolla på läpparna

Ögonkontakt är en riktig flörtvinnare men ännu bättre är att först se varandra i ögonen och sedan avsluta med att kika ner på hens läppar. Hen kommer att förstå att du vill kyssa dem utan att det blir för uppenbart.

Läs också: Så blir du en perfekt wingman till din kompis

5. Ge komplimanger

Vi människor älskar bekräftelse. Att få en komplimang sitter nästan aldrig fel, särskilt inte från en cool tjej som du. ”Snyggt mål i innebandyn” eller ”jag gillar din kjol” räcker för att hen ska förstå att du är intresserad.

6. Utmana

Interna samtalsämnen mellan bara dig och din flört är svåra att få till, men det går! Om hen till exempel snackar om tennis kan du säga ”jag slår vad om att jag kan slå dig i tennis!” (även fast du aldrig spelat tennis). Hen kommer att älska din kaxighet och bli nyfiken på att snacka mer med dig.

7. Öppet kroppsspråk

Vi människor läser av vad en annan persons kropp säger nästan lika mycket som det hen pratar om. Därför är det viktigt att tänka på att till exempel inte stå med armarna i kors, låta fötterna peka mot snyggingen och inte titta ner på fötterna när du pratar. Välkomna din crush med öppna armar.

8. Upprepa namnet

Att säga någons namn högt ger verkligen intrycket av att du lagt det på minnet och bryr dig. När någon säger ditt namn känner du dig sedd och minns lättare personen, precis så kommer hen känna för dig också. Score!

Läs också:

Test: Vilket kändispar är du och din crush?

11 saker alla som har blivit dumpade gör

Singel och lycklig – ja det går

Foto: IBL och Unsplash/Kevin Laminto