7 personer du kommer att dejta (innan du träffar the one)

7 personer du kommer att dejta (innan du träffar the one)

Du kommer att kyssa sju grodor innan du finner den rätta, säger forskningen. Här är personlighetstyperna du kommer att stöta på innan du hittar din perfect match.

Shawn Mendes-typen:

Shawn Mendes

En riktig svärmorsdröm som din mamma älskar. Mer än hon älskar dig, kan du ibland tro. Hen tittar på fotboll med din pappa och leker kull med din lillasyster. En riktig keeper i dejtingdjungeln, men i ditt hjärta finns enbart kärlek som för ett syskon.

Justin Bieber-typen:

Justin Bieber

Innan du hittar den rätte kommer det finnas en person som du går tillbaka till, igen och igen. Du fängslas av hens charm, trots de negativa rykten du hört om hen. Till slut förstår du att ert on-off förhållande aldrig kommer att bli för evigt och du måste gå vidare.

Harry Styles-typen:

Harry Styles

Att hen dejtat flertalet av dina kompisar bryr du dig inte om. Nu har hen enbart ögon för dig. Eller? Du inser snart att det lätt blir stel stämning mellan dig och dina vänner när hen är i närheten.

Läs också: Få din crush att gilla dig (knepen som faktiskt funkar)

Big Sean-typen:

Big Sean

Visst är det gulligt när en person beundrar sin mamma? Men när du måste bli godkänd för att få umgås med hennes son eller dotter och när hen umgås mer med henne än dig, då är det enbart jobbigt. Hon lägger sig i allt ni gör och hen tillåter det.

Zayn Malik-typen:

Zayn Malik

Du blir störtförälskad på två sekunder och ser inga tecken på att er kärlekssaga ska ta slut. Förrän hen en dag säger hej då, utan en vettig förklaring. Den här personlighetstypen tänker mer på sig själv än dig. Krossat hjärta: check.

Nash Grier-typen:

Nash Grier

Gullig och rolig på ytan, men inuti lurar en osäkerhet som du kommer att märka i form av barnsliga åsikter. Det stör inte bara dig, utan även dina närmaste. Hen mognar snart, men du orkar inte vänta på att det ska ske.

Michael Clifford-typen:

Michael Clifford

Vi har alla den där roliga vännen som vi älskar att hänga med. Så mycket att vi till slut kommer att börja dejta. Hen gör allt för dig och avgudas av alla dina vänner, men tids nog inser ni båda att det inte finns några bubblande fjärilar i magen.

Den rätte

Efter att ha dejtat allt från svärmorsdrömmen till bästa kompisen vet du definitivt vad du är ute efter i ett förhållande. När den rätte dyker upp glömmer du alla gånger du har fått hjärtat krossat och inser att även playern lärt dig någonting som kan hjälpa dig och den rätte att få en underbar framtid.

Läs mer:
7 smarta sätt att avslöja dina känslor för din crush
Test: Hur svartsjuk är du egentligen?
Test: Är du en player?

Av: Johanna Bengtsson
Foto: IBL