Tips på att flörta via sms

14 smarta sms du kan skicka för att ta kontakt med din crush

Vill du smsa din crush men vet inte vad du ska skriva? Då borde du spana in detta! FRIDA listar 14 saker du kan skriva för att få igång en konversation med din crush.
7 smarta sms du kan skicka för att ta kontakt med din crush (FRIDA)
Slå på ljud

Det kan vara svårt att veta vad man ska skriva till sin crush. Ska du gå rakt på sak eller ställa en fråga? Det finns flera olika sätt du kan starta en konversation på och det handlar mest om hur modig du är eller vad som känns bäst för dig.

Här är 14 tips på vad du kan skriva till din crush!

Ett smart sätt att få kontakt med din crush är att fråga hen om läxan.

Även om du inte alls sett din crush är det ett superenkelt sms att skicka. Låtsas som du sett hen och därefter kan ni börja prata!

Ett smart sätt att ta kontakt är att smsa din crush att hen borde sluta tänka på dig. Du kommer antagligen få svaret att hen inte alls tänker på dig. Ditt klockrena svar är då: ”Men nu gör du det”.

Ett annat enkelt sätt att ta kontakt är att nämna något ni har gemensamt. Exempelvis en tv-serie, en sport eller liknande.

Är din crush tävlingsinriktad? Då är det bästa sättet att slå vad om något. Exempelvis hur en serie slutar, vilket lag som kommer att vinna eller att en lärare i skolan kommer ge extra mycket läxor.

Bestäm något du vill göra med din crush som att gå på bio eller spela minigolf. Skyll sedan på att ingen av dina kompisar vill göra detta och fråga om hen skulle vilja.

Om du vill göra något enkelt kan du alltid skicka iväg en komplimang. Alla älskar komplimanger!

Vet du inte vad du ska skriva? Skicka en emoji. Det säger det mesta.

Ska du och dina kompisar hänga? Bjud in din crush!

Ett annat enkelt sätt att starta en konversation på är att säga att du drömde om hen i natt. Vilket definitivt kommer få din crush att bli nyfiken på vad du drömde.

Vet du inte vad du ska skriva? Utmana din crush att göra något.

Påminner alla något särskilt dig om din crush? Säg det! Ett enkelt sätt att starta en konversation på! Det kan vara allt från något som hen alltid äter till något roligt minne ni har tillsammans.

Har ni precis hängt hela dagen? Hör av dig och säg att ni borde göra det igen! Då visar du tydligt att du är intresserad.

Ett smart trick för att höra av sig är att ”råka” skicka fel. Det kan verka uppenbart men samtidigt så börjar ni ju i alla fall prata! Följ upp med att fråga hur hen mår.

Läs mer:

Test: Var kommer du att träffa din nästa crush i höst?

Snapchats nya funktion gör att du kan ha bättre koll på din crush

Poddtips: 8 girl power-poddar du inte vill missa

Källa: Seventeen

Foto: Unsplash/Luke Porter