11 låtar alla som har varit kära kan känna igen sig i

Plötsligt känns det som att all musik handlar om er. Här är 11 låtar du garanterat känner igen dig i om du har varit kär.

Little MixSecret love song

Ni är kära, ni är tillsammans – men vågar inte visa det för någon annan. Hemlig kärlek kan verka spännande i teorin men efter ett tag vill du bara skrika ut dina känslor inför alla.

Ellie GouldingStill falling for you

Det spelar ingen roll om ni varit ifrån varandra, du kommer aldrig glömma den här personen. Ni har en historia och ett speciellt band som inte försvinner.

Ariana Grande – Just a little bit of your heart

Trots att din crush behandlar dig illa går det inte att släppa hen. Att bara få en del av personen är bättre än ingenting alls, även om det sårar dig varje gång.


Jakob Karlberg – Fan va bra

Du är så kär att du inte vet var du ska ta vägen och du känner att du bara måste berätta det för din crush. Du är redo att satsa allt!

One DirectionLove you goodbye

Ni vet båda att det inte kommer hålla och att ni inte kan vara tillsammans men trots det vill du ses en sista gång. För en sista gång är bättre än ingenting.

James Arthur – Say you won’t let go

Du är kär i en person i hemlighet och när det till slut blir ni så kan du inte tänka dig ett liv utan hen. #relationshipgoals

Robyn – Dancing on my own

Den du är kär i har gått vidare och det enda du kan göra är att jämföra dig själv med hens nya partner. Singellivet har aldrig känts så jobbigt.

Shawn Mendes – Treat you better

Hur irriterande är det inte när din crush blivit ihop med någon som du vet inte är bra för hen? Du skulle behandla din crush så mycket bättre och alltid ställa upp, samtidigt som hen bara har ögon för någon annan. Så irriterande!


Veronica MaggioSnälla bli min

Alla gör vi misstag och hur mycket vi än vill få det ogjort så går det inte alltid att rätta till. Att förstöra sitt förhållande på grund av otrohet gör ont, för båda två.

Rihanna – Stay

Du är kär, hen playar dig hela tiden och ni spelar spel fram och tillbaka. Du vill att hen ska stanna men så fort ni närmar er varandra så försvinner personen igen. Och så börjar det om igen.


Taylor Swift – Love story

När du är kär och det känns så overkligt att du måste nypa dig i armen för att förstå att det är sant. Du svävar på rosa moln!

Läs också:
Åtta flörttips som (faktiskt) fungerar
11 saker alla som har blivit dumpade gör
Fyra frågad du borde ställa dig själv – innan du går tillbaka till ditt ex

Gifs: Giphy.com

Bild: IBL