Lucas-hanna

10 tecken på att din kompis har en crush på dig

Tror du att din kompis är kär i dig? Spana in den här listan för att se om hen gör de här sakerna.

Läs mer: Sju tecken på att du borde komma över din crush

1. Skickar snaps och sms hela tiden

Om ni är vänner är det självklart att ni hörs hela tiden men det finns en gräns. Om hen hör av sig hela tiden så kan det vara ett tecken på att hen vill vara mer än vänner.

2. Frågar hela tiden hur det går med kärleken

Vänner pratar ofta om kärlek och om man träffat någon. Men om din kompis hela tiden frågar kan det vara för att hen vill veta för att hen är intresserad av dig.

3. Har aldrig en crush på någon

Din kompis är aldrig kär och verkar inte intresserad av någon. Kanske är det för att hen är kär i dig och inte vågar berätta det?

4. Tycker alltid illa om ALLA personer du dejtar

Ett annat tecken på att din vän faktiskt har en crush på dig är att hen alltid klagar över personerna du dejtar. Hen hittar alltid massa fel som du själv aldrig ens lagt märke till.

5. Ger dig från ingenstans riktigt fina komplimanger

Vänner ska ge varandra komplimanger men det finns vissa skillnader. Om din vän från ingenstans börjar ge dig komplimanger så kan det vara för att hen är intresserad.

6. Brukar skämta om att ni två borde dejta

Ett typiskt tecken på att din kompis är kär i dig är att hen alltid skämtar om att ni borde dejta. Hen testar dig för att se vad du egentligen tycker!

7. Gör allt du ber hen om

Det är självklart att vänner ska ställa upp för varandra men om kompis alltid ställer upp för minsta lilla kan det vara hens sätt att visa att hen har starka känslor för dig.

8. Bryr sig väldigt mycket om hur hen ser ut i din närvaro

Med sina vänner kan man vara sig själv och alla vet att när man är kär i någon så bryr man sig extra mycket om hur man ser ut. Så om din kompis plötsligt börjar fixa sig väldigt mycket är det ett tecken på att hen har en crush på dig.

9. ”Råkar” hela tiden röra dig

Om din kompis hela tiden råkar röra vid dig är det ett tecken på att hen vill vara nära dig.

10. Blir alltid svartsjuk när du umgås mycket med någon annan

Även om vi ibland kan bli svartsjuka när våra vänner umgås med andra så är det ändå ett ganska tydligt tecken på att hen är intresserad.

Läs mer:
Så vet du om din crush är intresserad – via hens sms
Fem enkla knep: Så bjuder du ut din crush
Sex tecken på att du förtjänar mer än vad din crush ger

Foto: Freeform