Annons

Annons

PREMIÄR: The Fooo i nya Youtubeserien ”I huvudet på honom”Finally! The Fooo Conspiracy ska nu – och i några veckor framöver – hänga här med oss på FRIDAs Youtubekanal för att snacka musik, kärlek och vad som egentligen händer inne i huvudet på The Fooo.

The Fooo Conspiracy har sedan långt tillbaka varit ett av de största namnen inom den svenska musikbranschen. Med hundratusentals lyssningar och fans över hela världen har nya singeln ”My Girl” slagit större än vad de någonsin kunnat tro. Nu är de redo med ny musik och ett nytt sound och självklart passade FRIDA på att träffa stjärnorna för en helt ny serie på Youtubekanalen!

Annons

Här hittar du FRIDAs Youtubekanal fylld med allt från snack om mens och sex till sjukt smarta hacks:
Klicka här för att komma till FRIDAs Youtubekanal!

Gilla FRIDA på Facebook

I den nystartade serien ”I huvudet på honom” snackar killarna i The Fooo Conspiracy om kärlek, framgången och hur framtiden kommer se ut. I det här avsnittet passar reportrarna Julia och Hanna på att fråga bandet om vad som egentligen kommer hända om 10 år. Är de fortfarande en grupp? Hur ser drömmarna ut och hur ska de nå dit? Missa inte första avsnittet av ”I huvudet på honom” på FRIDAs Youtubekanal och FRIDA Play!

Se fler vloggar här:
The Fooo Conspiracy tar över Fridavloggen
Bakom kulisserna med Isa Tengblad
5 saker tjejer döms hårdare för än killar

Annons
Annons


AnnonsLaddar