Annons

Annons

Pokémon Go släpper fem nya funktioner (som gör spelet bättre!)

Pokémon Go släpper fem nya funktioner (som gör spelet bättre!)


Om du spelar Pokémon Go så kommer du att älska nyheten om att spelet nu får fem nya funktioner. Det kommer garanterat att ta ditt spelande till nästa nivå!

Pokémon Go har under några månader varit världens populäraste app. I spelet jagar och fångar du pokémon, du tränar upp dem till att bli ännu bättre och fightas sedan mot andra.

Läs mer: Hur byter man lag i Pokémon Go? FRIDA har svaret!

Annons

Om du börjar bli trött på det här så kan du glädja dig åt att spelet nu ska få fem helt nya funktioner som kommer att göra ditt spelande så mycket roligare! Spelets nya uppdatering förväntas ge spelet en ytterligare skjuts framåt, skriver Business Insider.

1. Byta pokémon
pokemon go index
I den kommande uppdateringen har det hittats rader med kod som tyder på att du som spelare ska kunna byta bort några av de pokémon du har många av, för att i stället få sådana som du inte har lyckats fånga än. Så om du sitter med 20 Rattata och 14 Pidgeys så kan du alltså offra några av dem för ett par roligare monster!

2. Pokémonkompis
spela pokemon go
Det kan bli möjligt för dig att välja ut en pokémonkompis till din avatar (alltså din figur i spelet). Den pokémon som du har valt ut kommer att följa efter dig medan du går omkring i spelet – typ som Pikachu följer efter Ash i tv-serien. Hur kul?!

3. Nya typer av incense
pokemon go incense
Du vet förmodligen vad incense är? Det är den där rökelsen som du kan lägga ut för att locka till dig fler pokémon under 30 minuter. I den nya uppdateringen verkar det dock finnas nya incenser som ska kunna locka till sig pokémons som tillhör en specifik grupp; is- och vattenpokémon eller insekts- och gräspokémon. Smart!

4. Fler referenser till legendariska pokémon
Mew and Mewtwo
I tidigare koder har det redan innan synts referenser till de legendariska pokémon som finns i spelet, som Mew och Mewtwo. Men i den nya koden syns en rad som heter ”activity_catch_legend_pokemon”. Det verkar alltså som om spelare framöver även ska kunna fånga dessa pokémon, som i dag är otillgängliga i spelet. Finally!

5. Spela i VR
Google Cardboard
Snart verkar det även som om du ska kunna fånga pokémon i VR (alltså virtual reality). En ny VR-mapp i koden refererar nämligen till Google Cardboard, som är ett par billiga VR-glasögon gjorda i kartong. Den här funktionen känns lätt som den coolaste?

Vad tycker du om nyheterna i Pokémon Go? Vi på FRIDA hoppas helt klart på att uppdateringen släpps snart!

Läs mer om Pokémon Go:
Hur spelar man Pokémon Go? Här är allt du behöver veta!
Hur fuskar man i Pokémon Go? Här är alla tips och tricks!
Pokémon Go: De absolut roligaste bilderna från spelet

Foto: IBL/Pokémon Go

Annons
Annons


AnnonsLaddar