Annons

Annons

Perrie Edwards har kvar förlovningsringenTrots att Perrie Edwards och ex-fästmannen Zayn Malik har gått skilda vägar, har hon fortfarande kvar förlovningsringen.

Häromdagen släpptes Little mix nya musikvideo till låten Love me like you. Musikvideon gjorde snabbt stor succé på nätet – men det var också många uppmärksamma fans som lade märke till att Perrie Edwards bär förlovningsringen i hela videon.

Annons

Videon ska ha spelats in innan uppbrottet mellan henne och Zayn Malik, vilket såklart gör det hela lite sorgligt, men rykten menar att Perrie dessutom har valt att inte ge tillbaka ringen efter deras breakup.

Läs också: Är det här Zayns sista meddelande till Perrie?

”Perrie har fortfarande kvar ringen och hon behåller den, men det är inte för minnenas skull. Hon känner att Zayn inte är värd att få den tillbaka, inte efter sättet han behandlade henne och hur han gjorde slut. Det finns absolut ingen anledning för henne att ge den tillbaka”, säger en källa till Hollywood life.

Huruvida ryktet stämmer eller inte låter vi vara osagt, men visst är det ändå lite sorgligt att se musikvideon när man tänker på det?

Läs också: Här talar Perrie ut om uppbrottet från Zayn

Kolla in videon här nedanför och se själv!

Foto: All Over Press

Annons
Annons


Annons
Laddar