Annons

Annons

Penny Parnevik: ”Jag hoppas inte vi är som Kardashians!”Penny Parnevik gör succé med serien Parneviks i TV3. FRIDA snackade med henne om livet med en realityserie och hur det känns att jämföras med Kardashians.

Halloj Penny! Hur känns det att du och din familj har fått en tv-serie?
– Man har hört mycket från kompisar, typ ”Your family NEEDS to have a tv show” för att de ser alla galna grejer som händer i vår familj. I början var jag nervös, för att jag verkligen visade mitt sanna jag för kameran, och om det var bråk så bråkade vi.

Annons

Vilken roll har du i familjen Parnevik?
– Jag tror jag har rollen som gör att alla skrattar ofta. Min familj kallar mig ”Pennylover” och jag tror det är för att jag försöker ge så mycket kärlek som möjligt. Det är något jag hoppas att alla tycker om mig.

Vad tycker du att man kan förvänta sig av serien?
– Man kan nästan inte förvänta sig någonting… Det var så mycket som hände under de här två månaderna som vi filmade så att varje avsnitt är en surprise.

penny parnevikPenny med familjen.

Är ni den svenska versionen av familjen Kardashian?
– Jag hoppas inte det, haha! Kardashians är så mycket drama. Vår familj bråkar också, men oftast över vanliga familjegrejer och med kärlek.
– I avsnitt två bråkade jag, men det var för att jag ville spendera tid med pappa den dagen, men vi behövde göra en massa andra grejer. Jag missförstod honom. Jag hoppas att vi har mer respekt än Kardashians har.

Vilken är din favoritgäst i programmet?
– Det är en svår fråga, det är svårt att välja en. Min topp tre är nog Elliphant, Sebbe Staxx och Samir Badran. Elliphant hade jag många sena kvällar med, vi hade en connection. Sebbe lärde mig så himla mycket om livet och Samir kunde man aldrig sluta skratta med!

penny parnevikMånga av Pennys vänner tyckte att det var dags för familjen att få en tv-serie.

Foto: Eric Josjö/TV3

Annons
Annons


AnnonsLaddar