Annons

Annons

Peg Parnevik hatas för sin turné – här är hennes grymma svar på tal

Peg Parnevik åker på turné i Sverige sommaren 2016.I sommar åker Peg Parnevik på turné i Sverige och på Åland. Men näthatarna var snabba med att dissa sångerskan i sociala medier.

Peg Parnevik har gjort succé på flera håll. Dels med singeln ”Ain’t no saint” och dels med realityshowen Parneviks, som hon gör tillsammans med sin familj i Tv3. Men när sångerskan avslöjade att hon åker på turné i Sverige och på Åland i sommar möttes hon av näthatare direkt.

Annons

”Grattis Peg till sommarturnén. Hoppas pappa kan följa med och ge dig pengar så hans lilla flicka får fortsätta drömma”, kommenterade en medelålders man (hur sjukt är inte det?).

Gilla FRIDA på Facebook

”Hahahaha ska Parnevils lilla flicka på turné……. Hon kan inte ens sjunga hahahahahaaaa”, skrev en annan.

Men Peg vägrar låta någon sätta sig på henne och var snabb med att lägga ut ett långt svar på Instagram – som hon nu hyllas för (och vi älskar henne lite extra för det!)

peg parnevik turne sverigePeg Parnevik näthatas på grund av sin kända familj.

”Ska inte ens behöva förklara detta, men here we go… Till alla som tror att jag seriöst skulle åka på turné med bara en låt: så dum är jag inte. Ni kanske inte ser mig so men artist ännu, ok, det tar jag. Men jag är jävligt trött på folk som skriver att jag gör musik pga min känd pappa, eller min känd farfar”, börjar hon.

”JA, jag har en känd familj. Men pengar och kändisskap garanterar inte en hit låt. Jag har jobbat som fan. Jag har skrivit texter. Jag har varit i studion tills rösten gav ut. Och jag har ett sjukt stöttande team bakom mig. Allt som händer just nu är en dröm”, fortsätter Peg.

”Jag kanske inte är känd som en artist ännu. I’ll take that. Men jag kommer spela festivaler i sommar. Så är det bara. Och jag har faktiskt flera låtar att spela. Och vi kommer showa så hårt vi kan. Och då kommer ni inte kunna sätta det på min pappa eller min farfar eller mitt team. Det kommer vara jag som står på scen”, avslutar hon.

Peg Parneviks låt Aint no saint har fått över 12 miljoner lyssningar på Spotify på bara en månad – you go girl! Du är grym!

Läs mer:
FRIDA Play: Här ringer Peg Parnevik sitt största fan
Intervju: Penny Parnevik: ”Jag hoppas inte vi är som Kardashians”
Debatt: Fem saker tjejer döms för men inte killar

HEJA PEG!

Foto: Tv3

Annons
Annons


AnnonsLaddar