Annons

Annons

Peg Parnevik om sin tonårstid: ”Jag var jätteosäker”Peg Parnevik är en riktig boss och vågar stå upp för sina åsikter och följa sina drömmar — men vad gör man när självförtroendet vacklar? I dagens video avslöjar hon sitt hemliga knep!


Peg Parnevik är i Sverige för sin sommarturné och berättade för FRIDA hur hon tog sig igenom den tuffa tiden som tonåring.

Se fler peppande klipp här:
Vad folk säger till någon med en ätstörning
Plåtning med The Fooo: Vi har något att avslöja om Foscar
TFC talar ut om prestationsångesten

Annons

Peg Parnevik är aktuell med låtarna ”Ain´t no saint” och ”We are (Ziggy & Carola)” och är i Sverige för tillfället för sin sommarturné! Peg är en riktig stark och självsäker förebild med en nära relation till sina fans både på snapchat, twitter och instagram, något som fått henne att bli en riktigt folkkär artist redan, bara 20 år gammal! Att Peg skulle tampas med dåligt självförtroende eller tvivla på sig själv är kanske svårt att tro — men alla är vi människor och såklart mår även kändisar dåligt! Vi frågade Peg vad hennes bästa tips var för att må bättre när tonårstiden känns jobbig och som det aldrig kommer bli bra — det här svarade hon!

Gilla FRIDA på Facebook

Här hittar du FRIDAs Youtubekanal fylld med allt från snack om mens och sex till sjukt smarta hacks:
Klicka här för att komma till FRIDAs Youtubekanal!

Annons
Annons


AnnonsLaddar