Annons

Annons

One Direction: ”Vi kan aldrig splittras helt och hållet!”Inför bandets kommande paus försöker One Direction lugna ner alla fans som är oroade för att de kanske aldrig återförenas igen.

I mars nästa år är det dags för den omtalade pausen. Efter fem års turnerande har killarna i One Direction bestämt sig för att ta en semester på obestämd tid, för att helt enkelt fokusera på andra saker.

Annons

”Det kommer ge oss tid att skriva bra musik igen, men vi förtjänar alla en ledighet. En liten semester i solen, kanske”, sade Liam Payne om pausen i en intervju med Granada reports.

Läs också: Då blir sista chansen att se One Direction live innan pausen

Gilla FRIDA på Facebook

Men trots att det inte blir någon turné överhuvudtaget för killarna under 2016 – så understryker de att de aldrig skulle kunna lämna bandet helt och hållet.

”Vi skulle aldrig kunna överge något såhär bra, och det är något vi älskar att göra. Men vi har gjort fem album på fem år, och turnerat på samma gång, så jag tror det är bra att vi tar ett steg tillbaka och inser hur bra allt har gått och så”, fortsatte Liam.

Även Harry Styles inflikade med att det trots allt bara är en paus – och inte en splittring.

”Allt vi egentligen har sagt är att vi inte turnerar nästa år och att vi har gjort det i fem år. Det är bara en liten paus”, underströk han.

Mer om 1D:
Niall Horan står upp för alla Directioners
Forskare: Harry Styles är gladast i världen på Twitter
QUIZ: Hur mycket kan du om One Direction egentligen?!

Annons
Annons


AnnonsLaddar