Annons

Annons

One Direction: ”Det här är det mest romantiska vi gjort”Den som tvivlar på att killarna i One Direction är romantiska får tänka om. Nu har de avslöjat sina mest romantiska gester (and we love it)!

Louis Tomlinson:
”Jag gjorde om min trädgård till ett magiskt vinterlandskap till jul för en av mina flickvänner en gång. Jag hade till och med fixat fejksnö och sådant.”

Wait… What?! Det ryktas att Cheryl Cole och Liam Payne vill skaffa barn

Annons

Liam Payne:
För två jular sedan så köpte jag en bil till Sophia eftersom hon precis hade tagit körkort. Så förra året tänkte jag: ”Vad ska jag ge som överträffar en bil?”. Hon har alltid velat ha en hund så jag tog en bild på Ralph, en av mina hundar, i ett kort som det stod ”Vill du bli min mamma?” på. När hon öppnade frågade hon om hon skulle få hunden och jag sa att han skulle komma hem om en liten stund. Sedan låtsades jag gå ut i köket men i stället kom jag ut med en hundvalp – det var det bästa någonsin.”

Gilla FRIDA på Facebook

Wow! 14 gånger One Direction sjunger om sex

Harry Styles:
”Jag fixade en stor picknick för min flickvän som jag hade då och när jag ringde henne och sa att hon skulle över så gjorde hon inte det. Hon bara ”jag har pyjamas på mig”. Så hon fick aldrig veta vad jag hade planerat.”

Niall Horan:
”Jag försöker att vara romantisk, jag är en stor ljus-kille. Jag har alltid fem eller sex ljus redo i mitt kök.”

Läs mer om One Direction:
Därför gjorde Harry Styles och Kendall Jenner slut
Därför har Niall Horan inte lyckats hitta kärleken
Niall Horans pappa avslöjar saker om One Direction

Källa: J-14
Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar