Annons

Annons

One Direction avslöjar en STOR hemlis om nya skivanI en intervju avslöjade Liam Payne en riktigt stor hemlighet om One Directions nya skiva.

Är det här för bra för att vara sant? Nej, faktiskt inte. Vi har precis repat oss efter One Direction-yran i Göteborg, och då släpper killarna en riktigt stor nyhet om deras kommande skiva. Sanningen är att den faktiskt REDAN är klar – och att de skrev den på bara en månad.

Annons

– Vi gjorde klart den på en månad, vilket låter framstressat, men om det går bra, varför göra om det? sade Liam i en intervju med Grazia.

Gilla FRIDA på Facebook

– Den är väldigt annorlunda. Inte helt annorlunda som att vi leker Jason Derulo, det hade skrämt folk om vi började göra samma musik som han. Jag säger inte att det är dåligt, men om vi körde på r&b-pop skulle det inte fungera. Det är rockigare, fortsätter Niall.

Läs mer: Video: Se det bästa från One Directions konsert!

– Vi är riktigt taggade på släppet. Det har varit sjukt att det har gått fem år och vi har gjort fem album. Det faktum att vi ens har kunnat göra en femte skiva är fantastiskt, och vi är så peppade på att få släppa det, sade Harry.

Ännu är det dock inte avslöjat när skivan släpps – men vi gissar på att det är snart!

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar