Annons

Annons

One Direction återförenas i helgenSaknar du också att se killarna i One Direction tillsammans? Då kommer du att bli glad över nyheten att bandet återförenas redan nu i helgen!

Om du är en Directioner så är det bäst att du tar ett djupt andetag för nu händer det som du har väntat på – One Direction återförenas! Nåja, typ i alla fall…

Läs mer: One Direction gästspelar i Family Guy

Annons

I helgen sänds nämligen det avsnittet av Family Guy som Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles och Liam Payne ska vara med i. Så coolt! Redan i januari blev det känt att de skulle få vara med i ett avsnitt, och nu är det alltså klart att det sänds på söndag, den 15 maj.

Läs mer: One Direction blir erbjudna 380 miljoner för att återförenas

Spana in en sneak peek på hur det kommer att se ut:

Du ser ganska tydligt vem som är vem, eller hur? Harry är killen i blommig skjorta, Louis är killen i röd sportjacka, Liam bär en flanellskjorta och Niall är såklart den blonda sötnosen längst till vänster.

Läs mer: Det här ska One Direction göra under pausen

Tyvärr verkar det som om det bara var Liam och Louis som hann spela in sina egna röster till sina tecknade versioner. Trots det är vi ändå glada över att se killarna tillsammans igen, eftersom det visar att de fortfarande bryr sig om One Direction.

Avsnittet sänds på söndag på den amerikanska kanalen FOX. Så leta upp en bra streaming-tjänst och njut (för det tänker vi göra)!

Läs också:
12 grejer alla Directioners drömmer om
Bildspecial: Se allt från One Directions SISTA konsert
Chefredaktör-Terese berättar: ”Så var det att träffa One Direction”

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar